Лукашенко обізвав США та ЄС "останніми мерзотниками"
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко обізвав США та ЄС "останніми мерзотниками"

Лукашенко обізвав США та ЄС "останніми мерзотниками"
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який доволі довго заперечував існування та небезпеку коронавірусу, публічно обізвав владу США та Європейського Союзу "мерзотниками" через те, що вони, за його словами, не допомогли боротись із пандемією.

Джерело: провладний білоруський Telegram-канал "Пул Первого"

Лукашенко поскаржився на США та ЄС

"Останні мерзотники ці європейці і американці. Вони ж нічим не допомогли нам, абсолютно. Хоча і ВООЗ, і ООН постійно заявляють, що треба підтримати когось і таке інше. Ну не допомогли і не треба, не просимо ми їх. Ні, треба ж загвинтити гайки, треба погіршити тут ситуацію", - заявив нелегітимний президент Білорусі.

Лукашенко також висунув свою власну конспірологічну теорію про коронавірус

Нещодавно одіозний політик почав приплітати коронавірус до протестів у власній країні. Білоруський диктатор несподівано для всіх заявив, що пандемія коронавірусу - це ширма, за якою глобальні гравці намагаються переділити світ, і у них є плани і на Білорусь.

"Коронавірус – це лише привід, ширма, прикриваючись якою глобальні гравці в черговий раз намагаються переділити світ на свій манер. Зрозуміло, що у них є плани і на пострадянському просторі, в тому числі і на Білорусь. Парадоксально, але це вагомий аргумент, який підтверджує, що Білорусь як держава відбулася – має політичну вагу і серйозний економічний потенціал", – заявив білоруський диктатор.

Також скандальний політику своєму стилі додав, що мітинги в країні, які розгорілися зразу ж після виборів президента, він розцінює як спробу "неконституційного перевороту за лекалами кольорових революцій". Однак, за словами Олександра Лукашека, "насправді ніякою революцією тут не пахне, тому що немає революціонерів".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?