"Слуга" Шевченко заявив, що чимало українців хочуть бачити Лукашенка президентом України
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга" Шевченко заявив, що чимало українців хочуть бачити Лукашенка президентом України

"Слуга" Шевченко заявив, що чимало українців хочуть бачити Лукашенка президентом України
Джерело:  online.ua

20 квітня народний обранець від президентської партії "Слуги народу" Євгеній Шевченко заявив у Мінську білоруському диктатору Олександру Лукашенку, що того більше третини українців хочуть бачити своїм президентом.

Джерело: БелТА

Що Шевченко заявив Лукашенко

"Для мене це дуже висока честь. Навіть з точки зору дипломатії, коли президент держави приймає простого депутата - це дуже знакова подія для мене. Ми зараз переживаємо те, що переживали за часів Київської Русі, коли було роздроблення і зовнішній фактор-вектор заважав, і нас, братські народи, поділяли, потім ми втрачали державність і були під гнітом іга і так далі... Я хочу висловити свою позицію, чому я так себе веду. Це не просто, тому що я так один. Так, це моє внутрішнє переконання", - заявив Лукашенко Євгеній Шевченко.

Він також звернув увагу на те, що Україна і Білорусь це два найближчих народи. За його нардепа, хто б не був при владі, що б не відбувалося, ніколи цей народ не розділити ...

"І соціологія це показує, що українці... люблять Білорусь і білоруський народ, і вони внутрішньо, навіть ті, хто не може сказати цього , вони чинять опір тому, що відбувається. Я просто висловлюю думку цих людей... Соціологія показує, що на сьогодні 36% українців хотіли б бачити Вас своїм президентом України. Це ж не просто так, це соціологія, це наука. Тому ті заяви, які роблять деякі наші політики, - це неприпустимо. І чому я це роблю, це небезпечно, це не вітається, я зараз приїду - а все ЗМІ, безумовно, будуть на мене бруд лити", - почав стверджувати Шевченко.

Він також додав, що вся політика, яка спрямована на руйнування зв'язків економічних, дружніх з сусідами - ніколи нічого доброго нашій країні не принесе.

Що важливо розуміти, згідно з результатами опитування КМІС, 36% українців довіряють Лукашенку, але противників у Лукашенка в Україні ще більше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?