Лукашенко поставив ультиматум Байдену щодо дострокових виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко поставив ультиматум Байдену щодо дострокових виборів

Лукашенко поставив ультиматум Байдену щодо дострокових виборів
Джерело:  online.ua

7 травня білоруський диктатор Олександр Лукашенко офіційно заявив, що готовий провести дострокові президентські вибори в Білорусі, однак за однієї умови. Одіозний політик поставив неочікуваний ультиматум очільнику Білого дому Джо Байдену - він хоче, щоб в США одночасно відбулося аналогічне голосування.

Джерело: "БЕЛТА"

Лукашенко звернувся до Байдена стосовно дострокових виборів

"Я за. Публічно про це говорю. Я за вибори, яких вони вимагають. Я переживу все, переступлю через те, що ми незалежні, суверенні. Я готовий. Паралельно з американцями. Американці нехай призначають дострокові вибори, і ми в цей же день призначимо в Білорусі вибори", - заявив білоруський диктатор.

Олександр Лукашекно також почав стверджувати, що на виборах в США при голосуванні поштою бюлетені з підписами за Дональда Трампа "викидалися в урни".

"Вони витерли ноги об чинного президента. Вони досі йому в цьому Твіттері не дають слова сказати. Вони тоді його заблокували. Який же доступ до засобів масової інформації?", - поцікавився скандальний політик.

Лукашенко також почав погрожувати Євросоюзу

За словами нелегітимного президента Білорусі, спроби залякати Мінськ санкціями не залишаться без відповіді.

"Особливо європейці стараються в цьому. Я не буду тут поширюватися, висловлювати якісь думки, просто скажу, щоб ви розуміли: якщо європейці хочуть проблем у себе в зв'язку з цими санкціями, вони їх отримають. Більше нічого не буду говорити. Час покаже. Але вас попрошу: дайте мені інформацію про найбільші європейські проєкти у нас і підприємства, які створені на території Білорусі: подивимося на їх роботу" - звернувся білоруський диктатор до провладного прем’єр-міністра Романа Головченка.

Окрім того, він доручив своїм підлеглим із МЗС подивитися на діяльність в Білорусі за західними гуманітарними програмами.

"Ці некомерційні організації, іноземні агенти, різного роду бандити, які влаштовують тут здирщину та інше. Вони нас тримають на короткому повідку і починають постійно, коли це їм захочеться, смикати. Вигідно, невигідно - вони вже, я бачу, про це не думають", - поскаржився Лукашенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?