Лукашенко раптово почав радити, як відсторонити його від влади
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко раптово почав радити, як відсторонити його від влади

Лукашенко раптово почав радити, як відсторонити його від влади
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко продовжує шокувати білорусів та усю міжнародну спільноту неочікуваними та скандальними заявами. Цього разу нелегітимний президент вперше зізнався, що не виключає свого відсторонення від влади. Ба більше, він навіть почав підказувати опозиції та своїм опонентам, як це можна зробити якнайшвидше. На переконання Олександра Лукашенка, наразі це можна здійснити лише відповідно до закону та Конституції. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на держагентство БЕЛТА.

Скандальний політик вкотре почав стверджувати, що західні держави вибудовують різні схеми впливу на офіційний Мінськ, зокрема, щодо нього особисто. З такою заявою Олександр Лукашенко виступив під час церемонії вручення вірчих грамот іноземним послам. На переконання білоруського диктатора, питання відсторонення від влади "розбурхує голови" західних дипломатів та втікачів-опозиціонерів. А зробити це цілком можливо.

"Підказую шлях, він один, інших немає: тільки білоруський народ це зможе зробити на підставі тих законів, які сьогодні існують, і білоруської Конституції", – неочікувано заявив Олександр Лукашенко.

Окрім того, нелегітимний президент вирішив похизуватися, що нібито "білоруси довели свою здатність відстояти суверенітет країни, традиційні цінності та територіальну цілісність".

"Поточний момент можна оцінювати по-різному. Але для нас очевидно одне — білоруси, як це завжди бувало в минулому, довели свою здатність відстояти суверенітет країни, традиційні цінності та територіальну цілісність. Неодноразово заявляв і ще раз повторю, що тільки наш народ має право вирішувати, як буде розвиватися в майбутньому білоруська держава", — цинічно заявив білоруський диктатор.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Лукашенко доволі часто шокує світ резонансними заявами та конспірологічними теоріями. Цього разу скандальний політик кинувся розповідати, як та де, на його думку, працює американська розвідка. Окрім того, він навіть заявив, що спецслужби США побудували свій центр в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?