Лукашенко терміново вилетів до Путіна - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко терміново вилетів до Путіна - що сталося

Лукашенко терміново вилетів до Путіна - що сталося
Джерело:  online.ua

Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого не визнає легітимним міжнародна спільнота, вранці 14 вересня екстрено вилетів до Росії на перемовини з очільником Кремля Володимиром Путіним. Варто зазначити, що відео з бортом Лукашенка перед зльотом опублікував телеграм-канал "Пул первого" Окрім того, білоруське державне агентство "БелТА" з посиланням на пресслужбу Лукашенка повідомило, що зустріч сторін відбудеться у форматі "тет-а-тет". За попередніми даними, політики будуть детально обговорювати "тематику союзних відносин, розглянуть міжнародну проблематику і ситуацію в регіоні, питання спільного реагування на виникаючі виклики", передає ONLINE.UA.

"14 вересня в Сочі відбудеться зустріч Володимира Путіна з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком, який буде перебувати в Російській Федерації з робочим візитом", — повідомив нещодавно сайт Кремля.

Також нещодавно глава Кремля Володимир Путін у своїх інтерв’ю російським медіа розповів, що підготував для свого білоруського колеги "резерв" з російських силовиків, однак їх нібито домовилися використовувати лише у разі, якщо ситуація почне виходити з-під контролю. Чимало держав та очільник НАТО після цього застерегли офіційну Моску від втручання у внутрішні справи Білорусі.

Не можна також не згадати про те, що ще 3 вересня член команди глави РФ Володимира Путіна та чинний прем’єр-міністр Росії Михайло Мішустін розповів про те, що Москва і Мінськ "досягли прогресу щодо майбутньої "Союзної держави". Окрім того, стало відомо, що практично всі ключові міністри російського кабінету приїхали до Мінська, щоб обговорити порядок денний.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська влада у найближчому майбутньому передасть до Міжнародного кримінального суду в Гаазі нові докази про злочини російських військових під Іловайськом. Варто звернути увагу на те, що це  буде ще один нищівний удар по команді очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?