Лукашенко вирішив підкупити Зімбабве одним трактором — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко вирішив підкупити Зімбабве одним трактором — відео

Лукашенко вирішив підкупити Зімбабве одним трактором — відео
Джерело:  online.ua

Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко розсмішив користувачів мережі новою абсурдною витівкою. Поплічник Путіна неочікувано приїхав до Зімбабве та привіз у подарунок трактор, щоб хоч якось потенційно підкупити країну-партнерку.

Джерело: сайт президента Білорусі, "24 Канал"

Лукашенко привіз у Зімбабве трактор — відео

Цього разу білоруський диктатор вирішив виставити себе та свою країну посміховиськом у Зімбабве. За словами іноземних журналістів, під час зустрічі із керівництвом країни, Лукашенко урочисто передав ключі від трактора під назвою "Білорус".

Президент Зімбабве дуже зрадів сюрпризу поплічника Путіна й подарував йому опудало лева.

Що цікаво, нелегітимного президента Білорусі у Зімбабве доволі традиційно, із танцями та бубнами, а також вручили йому коровай.

Олександр Лукашенко та Володимир Путін настільки зіпсували репутації своїх країн на міжнародній арені, що втратили де-факто усіх партнерів, окрім Зімбабве, Еритреї, Ірану та КНДР.

Білоруський диктатор вимушений шукати хоч когось зустрічі на рівні президентів. Оскільки увесь цивілізований світ відвернувся від Білорусі за утиски демократії та участь у війні проти України, Лукашенку довелось їхати аж у Зімбабве й жалітись там на "недооцінку", - зазначають журналісти.

Радник ОПУ Михайло Подоляк звертає увагу на те, жодних результатів, які б могли додати вартості офіційному Мінську або Зімбабве, цей візит не приніс.

Як у мережі відреагували на нову витівку Лукашенка:

  • Ох! А навіщо їм трактор? Картоплю саджати?

  • Трактор - то круто. А ще кобилку із возом треба!

  • А я казав, що він десь оселиться. Купить нерухомість, громадянство, диппаспорт. Зімбабве так Зімбабве))

  • Майстер міжнародного крінжу!

  • А чого літаком? Треба було на тракторі вжарить 200км/час як він вміє і за п'ять годин в Тумбі Юмбі!

  • Зімбабве дуже класний подарунок придумала - опудало! Так символічно))

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?