Лукашенко вперше розповів, що хоче зробити з безробітними в Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко вперше розповів, що хоче зробити з безробітними в Білорусі

Лукашенко вперше розповів, що хоче зробити з безробітними в Білорусі
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко продовжує шокувати міжнародну спільноту своїми неочікуваними та резонансними заявами. Цього разу нелегітимний президент наказав розробити механізм стримування цін. Окрім того, він зізнався, що найбільшим злом в країні вважаэ безробітних, саме тому усіх "дармоїдів" він наказав порахувати та примусити працювати. Як стверджує одіозний політик, ті, хто теліпаються бвулицями без роботи, є майбутніми злочинцями і створюють країні та владі лише проблеми. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Белта".

За словами Олександра Лукашенка, потрібно раз і назавжди виробити механізм стримування цін в усіх напрямках і параметрах, оскільки стрімкий ріст цін на непродовольчі товари так чи інакше впливає на ціноутворення у сільському господарстві та на харчі. Білоруський диктатор стверджує, що усіх безробітних потрібно порахувати і максимально працевлаштувати.

"Негайно поставити на облік всіх дармоїдів, що бовтаються, і змусити їх працювати. Повторюю, як би непопулярно це не звучало: сьогодні непрацююча людина – це не просто протестун на вулиці, це майбутній злочинець, який підкидає нам щодня, щотижня, щомісяця злочини, і ми витрачаємо величезні гроші для розкриття цих злочинів. А потім деяких ще утримуємо в місцях не настільки віддалених", – заявив нелегітимний президент Білорусі.

Варто також звернути увагу на те, що влада Європейського Союзу активно готує третій пакет санкцій проти режиму скандального білоруського диктатора. Згідно з останніми даними, до списку потраплять приблизно 40 людей. Більшість з них – фізичні особи, але будуть і компанії. Роботу над документом Євросоюз має закінчити наступного тижня. Третій пакет санкцій вводиться через придушення масових акцій протесту та фальсифікації на виборах президента 2 жовтня 2020 року.Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно команда Олександра Лукашенка почала публічно звинувачувати Україну, Литву та Польщу в підтримці нестабільності в Білорусі.  Постпред республіки у Раді ООН зі справ людини Юрій Амбразевич заявив, що влада цих країн намагається виманити до себе фахівців із різних сфер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?