Лукашенко ввів смертну кару для своїх поплічників
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко ввів смертну кару для своїх поплічників

Лукашенко ввів смертну кару для своїх поплічників
Джерело:  online.ua

Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав закон, який передбачає смертну кару для чиновників і бійців білоруської армії, що скоїли "державну зраду".

Джерело: білоруські ЗМІ

Лукашенко ввів у Білорусі смертну кару за держзраду: що відомо

На сайті "президента" РБ йдеться про те, що диктатор підписав Закон "Про зміну кодексів з питань кримінальної відповідальності".

У цьому скандально документі йдеться про поширення кримінальної відповідальності за зраду державі, вчинену посадовою особою, на всіх осіб, які обіймають державні посади.

Окрім того, наголошується, що за зраду державі, яку вчинила службова особа або військовослужбовець, запроваджується можливість застосування виняткової міри покарання – смертної кари.

Фото - скриншот

Що важливо розуміти, рік тому команда білоруського диктатора Олександра Лукашенка прийняла закон про смертну кару за спробу теракту.

Лукашенко заявив, що не збирається вступати у війну проти України

Варто також нагадати, що нещодавно нелегітимний президент РБ заявив, що вважає "диверсією" вибух на аеродромі в Мачулищах.

Окрім того, він цинічно збрехав, що Україна кинула виклик Білорусі. Також посіпака Путіна публічно обізвав українського лідера Володимира Зеленського "гнидою".

Висновок один. Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без узгодження з керівником країни і головнокомандувачем. Що ж, виклик кинуто. Якщо вони розраховують, – я ж знаю, що вони хочуть нас втягнути у війну за командою американців, – якщо ви думаєте, що ви, кинувши цей виклик, втягнете нас у війну завтра, яка сьогодні йде вже по всій Європі, ви помиляєтеся, — цинічно заявив Лукашенко.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?