Лукашенко закликав країни ОДКБ виступити проти НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко закликав країни ОДКБ виступити проти НАТО

Лукашенко закликав країни ОДКБ виступити проти НАТО
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор та співучасник кремлівської війни проти України Олександр Лукашенко закликав країни-члени підконтрольної РФ ОДКБ спільним фронтом боротись проти розширення НАТО на схід.

Джерело:   "БелТА"

Лукашенко закликав ОДКБ виступити проти НАТО 

Зокрема, білоруський диктатор та найбільший поплічник кремлівського тирана Володимира Путіна звинувачує Захід у саботуванні переговорів з РФ.

Ми очікували, що Захід і США скористаються пропозицією Росії щодо переговорів про гарантії безпеки. Рано чи пізно цей процес все одно почнеться, але що залишиться від України і від нашого регіону - питання, - зазначив Лукашенко.

У своїй промові він максимально демонізував країни Заходу за потужну військову підтримку України.

Для цього Україну продовжують накачувати зброєю. Цілі зрозумілі - максимально послабити Росії, втопивши її в цій війні. А може, зробити так, щоб палахкотіло ширше. Якщо задум такий - відсидітися ні в кого не вийде. Найнебезпечніша тенденція сьогодні в Україні - розчленування України. Вже створені тисячні підрозділи, щоб під виглядом миротворців зайти в Україну і захистити її, - нахабно заявив білоруський диктатор.

Також Лукашенко заявив, що не тільки Росія повинна боротися з розширенням НАТО, а країнам ОДКБ варто було б виступати єдиним фронтом.

Якби ми відразу виступили єдиним фронтом, не було б санкцій. Подивіться, наскільки сильна дисципліна в Європейському Союзі. Хто нам заважає використовувати цей блоковий ресурс? - зауважив Лукашенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?