Люксембург приєднався до гарантій безпеки для України
Категорія
Україна
Дата публікації

Люксембург приєднався до гарантій безпеки для України

Люксембург приєднався до гарантій безпеки для України
Джерело:  online.ua

Країна Люксембург приєдналася до декларації Великої сімки про гарантії безпеки України, що була представлена на саміті НАТО у Вільнюсі. 

Джерело: Володимир Зеленський

Люксембург приєднався до декларації G7

Володимир Зеленський повідомив, що країна Люксембург приєднується до Декларації про підтримку України.

Я вдячний Люксембургу за приєднання до Декларації G7 про гарантії безпеки для України. Я дякую Люксембургу та його народу за непохитну підтримку України, яка ґрунтується на спільних демократичних ідеалах та спільних інтересах нашої євроатлантичної родини, — пише президент.

Що відомо про гарантії безпеки для України

12 липня на саміті НАТО у Вільнюсі країни G7 оголосили спільну декларацію на підтримку України. До декларації приєдналися Бельгія, Чехія, Греція, Данія, Фінляндія, Ісландія, Ірландія, Латвія, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Румунія, Іспанія, Швеція, Північна Македонія, Греція, Болгарія.

Республіка Косове стала 26 державою, що приєдналася до декларації G7 про довгострокові безпекові запевнення для України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?