Лютий нагадає про себе: в Україні передбачається короткочасне похолодання
Категорія
Україна
Дата публікації

Лютий нагадає про себе: в Україні передбачається короткочасне похолодання

Лютий нагадає про себе: в Україні передбачається короткочасне похолодання
Джерело:  online.ua

22 лютого в Україні передбачається короткочасне похолодання. Прогноз погоди розповіла синоптик Наталка Діденко.

Джерело: Наталка Діденко

В Україні наступить похолодання

За даними Наталки Діденко, найближчої ночі температура повітря знизиться у східних областях.

На Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині до -7-13 градусів. На решті території України мінімально очікується -1-5 градусів, на заході та півдні +1+4 градуси.

Завтра протягом дня холодно буде в східних областях, -5-8 градусів, на півночі та в центрі очікується 0-3 градуси морозу.

У південній частині та в західних областях буде тепліше, +4+9 градусів, лише на Волині, Рівненщині та на Запоріжжі 0+3 градуси.

У Києві 22-го лютого погода передбачається холодною, вночі до -4 градусів, вдень очікується 1 градус морозу. Без опадів.

Вітер із приходом похолодання вгомониться, вже - без штормових поривів, так, помірний, часом десь поривчастий.

Прогноз опадів в Україні 22 лютого

За даними синоптика, більшу частину 22 лютого істотних опадів не передбачається, лише вночі та вранці в західних областях переважно дощ, на сході невеликий сніг.

Похолодання буде нетривалим, погода - мінливою, з періодичними опадами та бадьорим вітром. Не легковажте прогнозами погоди, щоб не застудитися і не зустрічати весну із закутаним горлом та хвилюючим хриплим баритоном та довіряйте лише професіоналам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?