На Україну насуваються атмосферні фронти зі снігом
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насуваються атмосферні фронти зі снігом

На Україну насуваються атмосферні фронти зі снігом
Джерело:  online.ua

Українська синоптикиня Наталка Діденко попереджає, що 5 лютого до України прийдуть атмосферні фронти з північного заходу, що принесуть сніг, мокрий сніг, а також сильний вітер.

Джерело: Фейсбук-сторінка Наталки Діденко

На Україну насуваються атмосферні фронти зі снігом - до чого готуватися

За словами синоптикині, спочатку опади охоплять західну та північну частини нашої країни. Окрім того, наголошується, що більшість центральних областей потраплять у вологу повітряну масу уже 5 лютого.

Південь та Схід України відчують прихід атмосферних фронтів із опадами вже аж пізно ввечері 5-го лютого та вночі 6-го лютого. Вітер у більшості областей буде північно-західний з переходом на південно-західний, поривчастий, місцями до штормових поривів. Цей перехід до південного напрямку спричинить потепління. Найближчої ночі ще буде морозно в Україні, -2-9 градусів, на Півночі -7-12 градусів. Вищими очікуються нічні градуси не на Півдні (що було б логічно), а на Заході, десь близько нуля, - наголошує Наталка Діденко.

За словами синоптикині, 5 лютого температура повітря повсюди в Україні почне підвищуватися, однак в східних регіонах буде триматися невеликий мороз.

Наталка Діденко звертає увагу на те, що повсюди в Україні 6-го лютого очікується протягом дня 0+3 градуси, на Півдні +2+6 градусів.

Завтра на Київ набіжать хмари, тому ще раз закликаю вийти зараз на сонечко. 5-го лютого у столиці йтиме сніг, вдень переходитиме у мокрий сніг. Найближчої ночі -6-9 градусів, завтра вдень потепліє до відлиги, посилиться вітер. У неділю суттєвих опадів у Києві не буде, очікується тепла вітряна погода. Тому плануйте невеличкі подорожі-прогулянки сьогодні й у неділю, а в суботу можна кинути досвідченим оком на старіючу зиму і зайнятися потихеньку сортуванням речей у шафі та кухонних тумбочках, - радить синоптикиня.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?