Мадридський Атлетіко на виїзді поступився Севільї з рахунком 1:2
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мадридський Атлетіко на виїзді поступився Севільї з рахунком 1:2

Мадридський Атлетіко на виїзді поступився Севільї з рахунком 1:2
Джерело:  online.ua

Мадридський Атлетіко на виїзді поступився Севільї з рахунком 1:2. Господарі отримали перевагу на полі вже на 7-й хвилині поєдинку після успішної атаки Івана Ракитича, яка увінчалася голом, але захисник "матрацників" Феліпе Монтейро відновив паритет на 33-й хвилині. Це був матч18-го туру чемпіонату Іспанії.

Джерело: ISport

До кінця зустрічі на табло утримувався нічийний рахунок, але на 89-й хвилині точний удар Лукаса Окампоса приніс Севільї перемогу.

Севілья – Атлетіко Мадрид 2:1

Голи: Ракітич, 7, Окампос, 89 – Феліпе, 33.

Ось який прогноз напередоднs матчу робив футбольний коментатор Олександр Вишневський:

«Севілья» виграла останні два матчі, а ось останній успіх навіть згадувати страшно. Тоді «Севілья» виграла у «Атлетіка» попри всю логіку, завдавши за матч лише один удар у площину, причому далекий. У той же час «Атлетік» всю гру тиснув і виглядав значно краще та переконливіше.

Севілья: Буну - Монтіель (Гудель, 29), Кунде, Дієго Карлос, Рекік - Хордан (Акунья, 54 Аугстінссон, 84), Ділейні, Ракітіч - Окампос, Ромеро (Мир, 54), Гомес (Ель Хаддаді, 84).

Атлетіко Мадрид: Облак – Тріпп'єр, Феліпе, Кондогбіа, Ермосо, Карраско – Льоренте (Де Пауль, 39), Коке, Лемар – Корреа (Феліш, 45), Суарес (Кунья, 57).

Попередження озвучили для таких футболістів, як Рекік, Гомес, Мунтіель - Кунья.

Що відомо про ФК Севілья та Атлетіко 

Севілья представляє однойменне місто в Андалусії і вважається найсильнішим клубом цього регіону Іспанії. Водночас він має найбільш древню історію, заснований ще 1890 року  групою британців, що мешкали у місті. Однією з його особливостей є те, що, на відміну від більшості ФК в країні і і світі, клуб належить прихильникам, його акції розподілені серед великої кількості вболівальників.

 Атлетіко засновано трьома баскськими студентами 26 квітня 1903 року під назвою Атлетік Клуб де Мадрид. Свої перші виступи команда проводила на стадіоні, розташованому у східній, робітничій частині міста.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?