Магучіх знову кинулася в обійми росіянки Ласіцкене: фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Магучіх знову кинулася в обійми росіянки Ласіцкене: фото

Магучіх знову кинулася в обійми росіянки Ласіцкене: фото
Джерело:  online.ua

Українська легкоатлетка, олімпійська призерка Ярослава Магучіх знову сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене. Цього разу на спільне фото з росіянкою Ярослава потрапила на фіналі "Діамантової ліги" в Цюріху.

 Джерело: Instagram австралійської стрибунки Елеанор Паттерсон.

Австралійська спортсменка Елеанор Паттерсон опублікувала кілька групових фото після змагань.

Після фіналу Діамантової ліги спортсменки, які вийшли у фінал, зробити спільне селфі. На ньому австралійки Елеанор Паттерсон та Нікола Макдермотт, Каміла Лічвінко з Польщі, росіянка Марія Ласіцкене та дві українки – Ірина Геращенко та Ярослава Магучіх. На цій фотографії росіянка стоїть поміж двох українок, обіймаючи за плече Магучіх. Фото в інстаграм виклала Елеанор Паттерсон, Магучіх і Ласіцкене на своїх сторінках цю світлину не публікували.

Фото - Instagram Елеанор Паттерсон.

Елеанор Паттерсон також виклала і інші фотографії з Магучіх з Цюриха, на яких вже немає росіянки, але є інші легкоатлетки.

Зазначимо, що українські спортсменки Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко вийшли у фінал стрибків у висоту Діамантової ліги в Цюріху. Магучіх стрибнула на 2,03 метра і посіла друге місце. Перше місце зайняла росіянка Марія Ласіцкене з результатом 2,05 метри.

Нагадаємо, що Магучіх має військове звання – молодший сержант ЗСУ, а тим часом Ласіцкене є капітаном Збройних сил держави-агресора Російської Федерації.

Скандал навколо спільного фото Магучіх і Ласіцкене на Олімпіаді

Нагадаємо, призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію. Це викликало бурю критику з боку українців - як звичайних користувачів соцмереж, так і відомих особистостей.

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр відреагувала на інцидент і нагадала, що російсько-українська війна накладає певні обмеження на спортсменів, які представляють Україну на міжнародних змаганнях.

Читайте також:

  • Війна з Росією триває — Міноборони прокоментувало скандал на Олімпіаді в Токіо.

  • Олімпіада в Токіо: українка Магучіх здобула бронзу зі стрибків у висоту.

  • Український призер Паралімпіади Ігор Цвєтов відмовився від спільного фото з бігунами з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?