Олімпіада в Токіо: українка Магучіх здобула бронзу зі стрибків у висоту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада в Токіо: українка Магучіх здобула бронзу зі стрибків у висоту

Олімпіада в Токіо: українка Магучіх здобула бронзу зі стрибків у висоту
Джерело:  online.ua

Одразу трьом українкам вдалося потрапити у фінал зі стрибків у висоту на Олімпіаді в Токіо. Ярослава Магучіх навіть змогла вибороти бронзову нагороду.

Джерело: "24 канал"

Українка Магучіх здобула "бронзу" зі стрибків у висоту

Варто звернути увагу на те, що представництво України у стрибках у висоту було найбільшим. Ярослава Магучіх, Юлія Левченко та Ірина Геращенко робили все можливе, щоб вибороти для нашої країни ще декілька медалей.

Перші проблеми виникли у Левченко на 1.93, яка взяла цю висоту з другої спроби. Інші українки взяли планку без проблем. Усі спортсменки перейшли стрибати на 1.96.

Левченко були змушена першою покинути змагання зі стрибків у висоту серед українок. Юлія зупинилась 8-й позиції із результатом 1.96.

На 2 метри українки також стартували з помилки. В усіх трьох спробах Геращенко була у міліметрах від вдалої спроби – 4 місце на Олімпійських іграх.

Єдина українка, яка змогла продовжити боротьбу, стала Ярослава Магучіх.

"З першої спроби наша легкоатлетка не взала висоту 2.02. А от представниця ОКР Марія Ласіцкене легко підкорила планку на цій висоті. Австралійці Ніколі Макдермотт теж не вдалось взяти з першого стрибка 2.02. Стрибунка з Австралії взяла висоту, а от Магучіх розумно перенесла спробу на вищу висоту 2.04. Усі стрибунки не змогли взяти з першої спроби цю висоту. У Магучіх була лише одна спроба, щоб здобути медаль вищу, ніж "бронзу", - йдеться в повідомленні.

Ярослава Магучіх – бронзова призерка Олімпіади-2020. Наша спортсменка завершила виступ із 2 метрами. Перемогу здобула легкоатлетка ОКР Марія Лесіцкене – 2.04. "Срібло" здобула австралійка Нікола Макдермотт – 2.02.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?