Маляр закликає не поширювати деталі військових операцій ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Маляр закликає не поширювати деталі військових операцій ЗСУ

Маляр закликає не поширювати деталі військових операцій ЗСУ
Джерело:  online.ua

Заступниця очільника Міністра оборони Ганна Маляр закликає політиків та простих українців не поширювати у соціальних мережах деталі військових операцій наших воїнів, оскільки такі повідомлення шкодять ЗСУ.

Джерело: Фейсбук-сторінка Ганни Маляр

Маляр закликає не поширювати деталі військових операцій ЗСУ

Так буває, що маленька дитина, через неможливість усвідомити наслідки, може задушити у щирих міцних обіймах кошенятко чи іншу тваринку. От зараз двоє колишніх нардепів і один чинний почали писати про зброю, яка застосовується на Херсонському напрямку, про хороші новини з Херсона, про зайняті вулиці в Херсоні тощо. І цим шкодять ЗСУ, - наголошує предтавниця Міноборони України.

Фото - скриншот

За словами Ганни Маляр, дані про звільнення чи втрату населеного пункту, надана до завершення операції, вважається некоректною. Урядовиця закликає завжди чекати офіційної заяви від Генштабу ЗСУ.

Під час війни військова інформація свідомо подається з запізненням у часі – таке правило інформування в умовах воєнного стану. Воно обумовлено військовою доцільністю під час проведення операцій та заходами безпеки, – наголосила представниця Міноборони України.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно колишній нардеп Ігор Мосійчук заявив у соцмережі, що варто уважено слідкувати за Херсоном і "очікувати гарних новин". Трохи пізніше екснардеп Віталій Купрій почав поширювати інформацію про те, що ЗСУ "зайняли 4 вулиці Херсона, наступ триває".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?