Манікюр на Новий рік 2020: круті і модні ідеї
Категорія
Культура
Дата публікації

Манікюр на Новий рік 2020: круті і модні ідеї

Манікюр на Новий рік 2020: круті і модні ідеї
Джерело:  online.ua

Кожен Новий рік несе з собою зміни, тому будь-яка жінка намагається "приворожити" його, щоб отримати в наступаючому році все бажане. Звідси наряди, макіяж і манікюр в головних кольорах Нового року, які в єдиному ансамблі магічним способом привертають до своїх власниць удачу, щастя, любов і фінансове благополуччя на весь наступний рік. ONLINE.UA розповідає, який колір манікюру більше підійде на Новий рік 2020 і який дизайн манікюру більше сподобається Білому Металевому Щуру.

Колір манікюру на Новий рік 2020

Головними кольорами манікюру в 2020 році стануть всі відтінки жовтого і золотого, м'ятні і сніжно білі, а також насичені червоні тони. Не втратить своєї актуальності також матовий манікюр з ефектом димчастого нейл-арту.

Омбре, мармуровий і водний манікюр, "котяче око", манікюр з ефектом кракелюр - ці техніки хоч і нові, але здатні здивувати своїми цікавими інтерпретаціями на Новий рік. Продублюйте на нігтях основний колір свого вбрання, оформите манікюр в одному з цих дизайнів - так ви створите ефект завершеності новорічного образу.

Дизайн манікюру на Новий рік 2020: круті ідеї з фото

Щоб манікюр на Новий рік 2020 став по-справжньому святковим можна вдатися до тематичного розпису. Сніжинки, зірки, ялинки, іграшки, льодяники, подарунки, орнаменти, і, звичайно ж, милі мишенята, символи наступаючого року, - такі малюнки на нігтях точно привернуть увагу господара 2020 року. Але, у випадку з малюнками, краще не експериментувати і відмовитися від недбалого розпису на нігтях, який була в топі у всіх модниць протягом 2019 року. Малюнок повинен бути маленький і кокетливий, щоб Щур не вважав господиню новорічного манікюру інфантильною та несерйозною.

Дзеркальний блиск

Манікюр з втіркой залишається актуальним вже кілька років. І все тому, що навіть без хитромудрих декоративних елементів виглядає красиво і елегантно. Поєднуйте дзеркальні нігті в манікюрі з грайливими написами або мереживними елементами - Новий рік найкращий час для сміливих експериментів!

Кришталева крихта

Дизайн манікюру з кришталевою крихтою стане по-справжньому королівським в новорічну ніч. Тільки уявіть, як крихта pixie на нігтях буде шикарно відображатися в кришталевому бокалі. Але тут, як і в будь-якому іншому манікюрі, головне, не переборщити. Додайте кришталеву крихту на один ніготь, наприклад, на безіменний палець - так манікюр буде виглядати гармонійно і нарядно, а не химерно.

Святкова геометрія

Не втратять актуальності місячний і французький манікюр, які відмінно підійдуть для Нового року 2020. Але щоб вони не здавалися банальними додайте в них яскраві фарби і незвичайну геометрію. Натхненням може стати наряд для новорічної ночі або аксесуари, головний сюжет яких буде відтворено на нігтях.

Грайливі каміфубукі

Ще один тренд в нейл-арті - манікюр каміфубукі, який дозволяє створити на нігтях унікальний дизайн з ефектом металік, що припаде до душі Білому Металевому Щуру. Поєднуйте каміфубукі з фольгою, мереживним стемпингом і стразами, щоб він заграв яскравими вогнями і став по-справжньому святковим. Тільки не забувайте про сполучуваність. Додаючи блискучий декоративний елемент в манікюр на Новий рік 2020 року, продублюйте його відтінок в макіяжі очей або в біжутерії.

В'язаний манікюр

Останнім трендом нейл-арту став рельєфний дизайн, який нагадує в'язане виріб. Об'ємні коси і переплетення на нігтях, створені за допомогою гель-лаку, гелю або акрилової пудри, прикрашені блискітками або стразами - для зустрічі Нового року і Різдва 2020 цікавіше дизайну і не придумати.

Який манікюр не варто робити на Новий рік: поради езотериків

Езотерики вважають, що манікюр на Новий рік не тільки прикрашає руки жінки, а й підсилює зв'язок жіночого біополя із Всесвітом в чарівну ніч. Щоб посилити жіночу ауру і не заблокувати космічні канали, фахівці рекомендують при виборі новорічного манікюру відмовитися від:

  • нарощених нігтів - штучні матеріали закриють вхід для позитивних потоків енергії;

  • квадратних нігтів - тупі форми з гострими кутами, за запевненням езотериків, створюють в жіночій долі енергетичні кути;

  • надлишку декору - велика кількість страз і блискіток обтяжують жіночу ауру і можуть привести до фінансових проблем.

Раніше ONLINE.UA називав головний колір 2020 року і ділився порадами дизайнерів щодо вибору правильного вбрання на Новий рік 2020 для святкової ночі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?