"Маріонетка головоріза та вбивці": Маккейн різко висловився про Лаврова, в МЗС Росії відповіли
Категорія
Світ
Дата публікації

"Маріонетка головоріза та вбивці": Маккейн різко висловився про Лаврова, в МЗС Росії відповіли

"Маріонетка головоріза та вбивці": Маккейн різко висловився про Лаврова, в МЗС Росії відповіли
Джерело:  online.ua

Американський сенатор Джон Маккейн назвав міністра зовнішніх справ Росії Сергія Лаврова "маріонеткою головоріза та вбивці", якій не місце у Білому Домі.

Таким чином він прокоментував зустріч Лаврова з президентом США Дональдом Трампом 10 травня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

Читайте також: Трамп розповів Лаврову, що звільнив "божевільного" Комі через тиск у питанні Росії - NYT

"Я знаю, що містер Лавров - маріонетка головоріза і вбивці, яка використовувала російську прицільну зброю для того, щоб бомбити шпиталі в Алеппо, яка порушує права людини, вторгається на Україну і відбирає Крим... Йому нема чого робити в Овальному кабінеті", - підкреслив Маккейн.

Він також зазначив, що зустріч Трампа з Лавровим допустима за таких обставин, проте необхідно пам'ятати, що він "не більш ніж пропагандист".

Американський телеканал опублікував в мережі відео заяви Маккейна:

В той самий час, офіційна представниця Міністерства зовнішніх справ Марія Захарова у відповідь на випад Маккейна заявила, що їй його шкода.

"Мабуть, своїх політичних діячів Маккейну мало - отрути виробляється набагато більше. Крім жалю Маккейн вже давно не викликає ніяких емоцій", - заявила вона російському виданню НСН.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джон Маккейн звинуватив Росію у співпраці з урядовими силами Сирії в атаці із застосуванням хімічної зброї, в результаті чого загинули понад 80 осіб, включаючи більш десяти дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?