Марків розкрив плани на майбутнє після повернення в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Марків розкрив плани на майбутнє після повернення в Україну

Марків розкрив плани на майбутнє після повернення в Україну
Джерело:  online.ua

Нацгвардієць Віталій Марків, який повернувся в Україну напередодні після трьох років ув'язнення в Італії, розкрив плани на майбутнє. Він хотів би відновити військову службу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву українця після звільнення.

За його словами, відновлення служби для нього стало першою задачею. День звільнення він назвав надзвичайною подією.

"Можливо це — найважливіша моя особиста перемога, яка мені випала, із підлістю пропаганди, із підлістю фальшивої інформації, яка мала мету зганьбити не тільки цілісність, гідність та честь України, але і всього українського народу. Я це усвідомлював на початку першого суду, але достатніх доказів у мене не було. Лише після мотивації всі мої сумніви справдились. Я собі дав обіцянку вистояти до кінця, не тільки заради себе, а й заради всіх тих героїв, які віддали своє життя, які борються у сьогоднішній день за незалежність та суверенність нашої країни. Ми доказали, що лише спільними зусиллями можна побороти. Справедливість є, правда існує, вона завжди перемагає", - пояснив Марків.

Він повернувся на батьківщину вже у середу, 4 листопада. Одразу після повернення та пресконференції в аеропорту колишній в'язень направився на особисту зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

"Зараз невелике вступне слово від Віталія, і матимемо час на два-три запитання, бо в нас ще зустріч з президентом", - попередили журналістів на початку брифінгу.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський звернувся до всіх українців з довгоочікуваною новиною — він повідомив, що напередодні ввечері український військовий Віталій Марків вийшов на свободу. Італійський суд нарешті визнав нацгвардійця невинним у вбивстві італійського журналіста в Слов’янську у 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?