Маша Єфросиніна описала найскладніший період свого життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Маша Єфросиніна описала найскладніший період свого життя

Маша Єфросиніна описала найскладніший період свого життя
Джерело:  online.ua

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна звертає увагу, що їй вдалося стати відомою у молодому віці. У зв'язку з цим спад її кар'єри відбувся рано й став причиною затяжної депресії.

Джерело: Fedoriv Vlog

Маша Єфросиніна відверто розповіла про популярність та депресію

За словами зіркової телеведучої, перші прояви популярності сталидля неї справжньої несподіванкою. Єфросиніна стверджує, що вперше відчула, що стала відомою, – у маршрутці.

Я сіла після чергового ефіру в маршрутку, передала за проїзд, і зрозуміла, що всі люди повернулися на мене, включаючи водія, який зупинив маршрутку. Всі сказали: "Це ви?". І почали простягати мені папірці, гривні, гроші, хтось на руці попросив розписатися. Я страшенно злякалася і вилетіла. Я не була до цього готова, я розуміла, що я собі не належу якоюсь мірою, – зізналася українська телеведуча.

За словами зірки, після того, як відбувся злет її кар'єри - все різко пішло на спад. У 2005 році вона провела Євробачення й плекала надію, що її знову почнуть запрошувати на різноманітні шоу, однак сподівання були марними.

Я тихо плакала, тоді поруч був тільки Тимур і маленька Наночка однорічна. Я пам'ятаю той рік в напівтемряві, чорному кольорі. Слава в 18-20 років – це серйозне випробування для людської психіки. Це сталося і зі мною. Якщо у мене була депресія в моєму житті, то вона була тоді, – зазначає Єфросиніна.

До слова, раніше зіркова телевудуча зізналася, як стала амбасадором бренду жіночої білизни. Вона розповіла, що до карантину відчувала себе "товстою дівчинкою".

Однак під час локдауну зірка вперше стала собі подобатися й наважилась на відверту зйомку у білизні. Цей проєкт дозволив Маші Єфросиніній не тільки стати більш жіночною, але й непогано заробити на контракті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?