Маск звинуватив адміністрацію Байдена в упередженому ставленні до Tesla
Категорія
Світ
Дата публікації

Маск звинуватив адміністрацію Байдена в упередженому ставленні до Tesla

Маск звинуватив адміністрацію Байдена в упередженому ставленні до Tesla
Джерело:  online.ua

Відомий винахідник і інженер, засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск образився на адміністрацію президента США Джо Байдена. Його компанію Tesla не запросили на присвячений електрокарам захід у Білому домі. Про це він сказав в інтерв'ю на конференції СodeCon.

Джерело: Bloomberg.

Повідомляється, що Ілон Маск звинуватив американського президента і його адміністрацію в упередженому ставленні до його компанії Tesla.

Також Маск впевнений, що адміністрація Байдена нібито знаходиться «під надмірним впливом профспілок».

Байден навіть не згадав про Tesla

«Він (Байден – ред.) жодного разу не згадав Tesla і похвалив GM і Ford за революцію в сфері електромобілів», – обурився Маск.

Мільярдер також висловив думку, що адміністрація Байдена «не дуже доброзичлива» і додав, що вона ймовірно «контролюється профспілками».

Водночас, обговорюючи іншу свою компанію SpaceX, він назвав роботу з урядом США важливою частиною ведення бізнесу.

В Білому домі наразі ніяк не прокоментували слова Маска.

Нагадаємо, що в травні 2020 року Маск заявив про відновлення роботи заводу Tesla в Каліфорнії попри карантиннні обмеження. На цьому ґрунті у підприємця трапився конфлікт з владою штату, яка виступала проти відновлення роботи підприємства. Пізніше влада округу дозволила Маску відновити роботу заводу.

Влітку минулого року також стало відомо, що деякі працівники заводів Tesla отримали листи від керівництва з попередженням про скорочення через те, що вони не вийшли на роботу під час карантину.

Читайте також:

  • Ілон Маск розірвав стосунки з відомою співачкою, яка народила йому сина.

  • Ілон Маск поділився своїми планами на Dogecoin.

  • Цуценя Ілона Маска спровокувало подорожчання криптовалюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?