Ілон Маск розірвав стосунки з відомою співачкою, яка народила йому сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск розірвав стосунки з відомою співачкою, яка народила йому сина

Ілон Маск розірвав стосунки з відомою співачкою, яка народила йому сина
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник та засновник компанії SpaceX Ілон Маск офіційно підтвердив, що розірвав стосунки з епатажною співачкою Граймс, з якою зустрічався останні три роки. Варто звернути увагу на те, що пара більше не разом, але продовжує жити під одним дахом заради сина, якого зірка народила у травні минулого року.

Джерело: Page Six

Ілон Маск розірвав стосунки зі співачкою Граймс

Про розрив мільярдер наважився розповісти лише після того, як в соцмережах почали ширитися чутки про те, що він більше не разом з 33-річною Граймс. Маск нарешті зізнався, що вони з Граймс (Клер Буше - ред.) розірвали стосунки, однак запевнив, що з колишньою у нього хороші стосунки. Окрім того, винахідник додав, що артистка з однорічним сином і далі живе в нього.

"Ми розійшлися, але все ще любимо одне одного, часто бачимося й залишаємося у прекрасних стосунках", – наголосив бізнесмен.

Як стверджує Ілон Маск, головною причиною розриву стали його постійні роз'їзди до Техасу та відрядження за кордон, тоді як Клер Буше постійно знаходилася у Лос-Анджелесі. Колишня пара не змогла довго жити у такому форматі.

Колишня дівчина Ілона Маска - співачка Граймс (фото - instagram.com/grimes)

Варто зазначити, що востаннє Ілона Маска і Граймс бачили разом минулого тижня, на грандіозному балу Met Gala 2021. На червоній доріжці вони з'явились окремо, проте об'єднались на приватній вечірці мільярдера.

Що відомо про роман Ілона Маска і Клер Буше

Вперше про роман винахідника і співачки заговорили ще три роки тому. Разом вони вдвідали щорічний Бал Інституту костюмів Met Gala в Нью-Йорку.

Маска та Клер Буше об'єднало схоже почуття гумору: вони обмінялися кількома повідомленнями у соціальних мережах - їхні жарти швидко переросли у флірт. У січні минклого року стало відомо, що Граймс вагітна від Ілона Маска.

Зіркова пара стала батьками 4 травня 2020 року, у них народився хлопчик, якого назвали X Æ A-12 Маск. Для мільярдера син став шостою дитиною, а для співачки – первістком.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?