Скарлетт Йоганссон стала мамою вдруге — вже відомо ім'я дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скарлетт Йоганссон стала мамою вдруге — вже відомо ім'я дитини

Скарлетт Йоганссон стала мамою вдруге — вже відомо ім'я дитини
Джерело:  online.ua

19 серпня голлівудська актриса Скарлетт Йоганссон стала мамою вдруге. Зірка "Месників" народила сина коміку Коліну Джост і назвала малюка дуже незвичайним ім'ям.

Джерело: Instagram Джоста

Радісною новиною про поповнення в родині поділився з шанувальниками щасливий батько. Одна з головних блондинок Голлівуду продовжує тримати в суворому секреті своє особисте життя. Щоб приховати від громадськості свою другу вагітність, яку офіційно підтвердив також Джост - причому тільки напередодні, Йоганссон навіть пропустила кілька важливих заходів на честь прем'єри її нової картини "Чорна вдова".

"Окей, у нас народилася дитина. Його звуть Космо. Ми дуже його любимо. Ми дуже оцінимо приватність. Будь ласка, звертайтеся з усіх питань до нашого публіциста", - розповів про народження сина Колін.

Особисте життя Скарлетт Йоганссон

Скарлетт Йоганссон та Колін Джост (фото - instagram)

Для Скарлетт новонароджений син став другою дитиною. Вона виховує доньку Роуз від колишнього чоловіка Ромена Доріака. Зараз дівчинці 6 років. Колін Джост став батьком вперше.

Цього року подружжя відзначить першу річницю весілля. Вони разом вони вже чотири роки, але таємно одружилися тільки в 2020 році. Колін Джост раніше зізнавався, що до зустрічі зі Скарлетт боявся навіть думок про весілля і дітей. Але зустріч з Йоганссон все кардинально змінила - тепер він не тільки люблячий чоловік, але і щасливий батько.

У Скарлетт Йоганссон Колін Джост - третій чоловік. Перший раз вона вийшла заміж в 2008 році за актора Райана Рейнольдса, але їх шлюб протримався трохи більше двох років. Другий шлюб зірки був також нетривалим. У 2014 році чоловіком Йоханссон став журналіст Ромен Доріак. З ним вона розлучилася в 2017 році. Ходили чутки, що причиною розлучення став саме новий роман актриси з її теперішнім чоловіком.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?