Матч збірної України проти Мальти. Хто гратиме та де дивитися
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч збірної України проти Мальти. Хто гратиме та де дивитися

Футбол
Джерело:  УЄФА

Національна команда України перед чемпіонатом Європи 2024 року на виїзді зустрінеться зі збірною Мальти. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

 

Україна зіграє з Мальтою у матчі-відборі на Євро-2024

Збірна України з футболу визначила заявку на відбірковий матч із Мальтою 17 жовтня. Список гравців опублікувала Українська асоціація футболу.

На місце у складі претендуватимуть 23 футболісти України.

Єдиним гравцем, що не потрапив до заявки, став півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко. Матч національної команди він пропускатиме вперше від червня 2022 року, коли не грав у Лізі націй через травму.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Черкаси" тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Коментуватимуть матч Олександр Новак і Роберто Моралес.

Що відомо про матч Мальта — Україна:

У разі перемоги або нічиєї "синьо-жовті" мають шанси випередити в таблиці Італію, яка 17 жовтня проводитиме свій матч проти Англії.

Перша зустріч українців з Мальтою у червні 2023 року завершилася мінімальною перемогою 1:0. Єдиний гол забив Віктор Циганков, який пропускає жовтневі матчі через травму.

Мальта досі не набирала очок у нинішньому відборі (шість поразок) та залишається головним аутсайдером кваліфікаційної групи С.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?