Матч Динамо — Шахтар. Де та коли дивитися українське класіко в УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо — Шахтар. Де та коли дивитися українське класіко в УПЛ

Матч Динамо — Шахтар. Де та коли дивитися українське класіко в УПЛ
Джерело:  online.ua

Найрезультативніші й популярніші футбольні клуби України - київське “Динамо” та донецький “Шахтар” - вже незабаром проведуть новий двобій, цього разу - в рамках Української Прем’єр-ліги.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, українське класіко призначено на неділю, 3 жовтня. Проводитимуть його на полі столичного НСК “Олімпійський”.

Трансляцію вестиме з поля телеканал “Футбол 1”. Передбачається, що матч під наглядом арбітра Андрія Коваленка почнеться вже о 21:00.

Попередні матчі Динамо та Шахтаря

Нещодавно топкоманди україснкього футболу провели матч за Суперкубок - його перенесли з середини літа майже на жовтень. ТОді кияни розгромно поступилися “гірнякам” з рахунком 3:0.

Тренер “Динамо” Мірча Луческу уточнив, “Шахтар” напередодні був однозначно сильнішим, з індивідуально потужними гравцями, що мали гарну техніку та швидкість.

Луческу додав, що гри могло зовсім не бути, оскільки “Динамо” перемогло у Кубці України, а донецька команда мала повну мотивацію для подолання одвічного опонента. Також він уточнив, що перший гол міг би стати гарним початком для його клубу, однак сталося все навпаки.

“Мені не сподобалась атмосфера. Я не зрозумів, чому всі вибігали на поле з лави запасних, чому так агресивно себе поводили. Я цього не можу зрозуміти: навіщо стільки агресії, навіщо стільки злості? Вони вибігали на поле, забігали на нашу територію, коли святкували гол. Я вітаю Шахтар з перемогою, але ці моменти мені не сподобалися”, - наголосив він.

Водночас “Динамо” та “Шахтар” виступали також у груповому етапі Ліги чемпіонів. Кияни зазнали надзвичайно нищівної поразки 5:0 від “Баварії” - ексчемпіона УЄФА та чемпіона Німеччини, а от “Шахтар” зумів утримати нічию 0:0 у протистоянні з потужним “Інтером”.

“Я вчора, коли сказав, що “Інтер” – відмінна команда, геть не брехав, а говорив правду. Тому я вважаю, що одне очко для “Шахтаря” – дуже престижний результат… Є інші команди, які звикли тиснути на арбітрів, і українські журналісти чудово знають, про що я говорю. А зараз обидві команди грали у відмінний футбол – ви всі це бачили”, - наголосив тренер Роберто Де Дзербі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?