Матч Ліги чемпіонів Шахтар – Шериф відбудеться в Києві. Де дивитися
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Ліги чемпіонів Шахтар – Шериф відбудеться в Києві. Де дивитися

Матч Ліги чемпіонів Шахтар – Шериф відбудеться в Києві. Де дивитися
Джерело:  online.ua

"Шахтар" проведе сьогодні домашній матч з молдавським "Шерифом". Зважаючи на попередні не надто вдалі результати, донецька команда вже не має шансів на євровесну, однак хоча сенс боротися за місце у турнірній таблиці втрачено, поєдинок все ж може стати можливістю відстояти власну честь та не підвести вболівальників. Те, що гра відбудеться в Києві, може стати лише сприятливим для перемоги фактором. Стартовий свисток пролунає о 22.00.

Джерело: пресслужба ФК "Шахтар"

У сьогоднішній зустрічі футболісти боротимуться в основному за відновлення престижу, покращення результатів коефіцієнтів УЄФА та, можливо, призові гроші. Це буде вже шостий тур групового етапу Ліги чемпіонів.
Головним арбітром гри стане призначений Донатас Румшас з Литви.

Шахтар - Шериф: де дивитися матч

Онлайн-трансляція протистояння команд пройде на  Shakhtar TV, медіасервісі MEGOGO. Також трансляція буде доступна на платформі "Volia TV".

Цього сезону команді італійця Роберто Де Дзербі не надто таланило. "Шахтар" не зміг отримати у поточному розіграші ЛЧ жодної перемоги. У своїй групі вони поки перебувають на останньому місці. Тим часом супротивник, молдавська команда ФК "Шериф" зміг обіграти не тільки донецьких, але й "Реал". Цим самим забезпечив собі місце у плей-оф ЛЧ. Попередній матч з молдаванами закінчився для гірників не надто радісним рахунком 2:0.

Нагадаємо, у жовтні “Шахтар” отримав з Італії точну копію Кубка УЄФА, який команда гірників виборола у 2009 році. Це вже друга копія, першу довелось залишити у клубному музеї на Донбас Арені в окупованому Донецьку, коли в 2014 році з початком російсько-української війни ситуація дестабілізувалась.

Судячи з усього, 2009 рік став одним з найбільш успішних для відомого донецького ФК. Тоді “Шахтар” послідовно вибив Тоттенхем, московський ЦСКА, Марсель, київське “Динамо”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?