Матиме значний вплив на війну. Розвідка США дізналася про новий план РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Матиме значний вплив на війну. Розвідка США дізналася про новий план РФ

Матиме значний вплив на війну. Розвідка США дізналася про новий план РФ
Джерело:  online.ua

На переконання американських розвідників, після завершення будівництва заводу з виробництва дронів "Шахед" у Росії той може мати значний вплив на війну в Україні. Таким прогнозом поділилися аналітики з Розвідувального управління Міністерства оборони США.

Джерело:  CNN

Завод Шахедів у РФ може суттєво вплинути на війну в Україні

Розвідка США звертає увагу на те, що завод з виробництва БПЛА, що наразі продовжують будувати, як очікується, забезпечить країну-агресорку новим "на порядки більшим" запасом безпілотників, ніж той, що вона змогла закупити в Ірану до цього часу.

Що також важливо розуміти, офіційний Тегеран регулярно переправляє до Росії обладнання, необхідне під час будівництва.

За попередніми даними, саме будівництво завершиться на початку наступного року.

Ще декілька місяців тому Штати опублікували супутниковий знімок ймовірно місця розташування заводу з виробництва дронів, яке знаходиться в російській особливій економічній зоні "Алабуга", приблизно за 960 км на схід від Москви.

Фото - скриншот

Згідно з останніми даними, Іран передав Росії понад 400 безпілотників Shahed 131, 136 і Mohajer – запас, який, як стверджують американські аналітики, армія РФ майже повністю вичерпала.

Чому РФ суттєво збільшила кількість атак по Україні

Як уже згадувалося раніше, починаючи з 18 липня російські загарбники значно збільшили кількість атак за допомогою ракет і дронів по Одесі та портовій інфраструктурі на півдні України, оскільки країна-агресорка вирішила вийти із "зернової угоди".

Під вогонь ворога потрапили зерносховища у порту Чорноморськ, а також історичний центр Одеси.

Ба більше, 24 липня країна-агресорка атакувала дронами доки на річці Дунай приблизно за 200 метрів від румунського кордону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?