Маю конкретну мету. Усик розповів про плани після завершення спортивної кар'єри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Маю конкретну мету. Усик розповів про плани після завершення спортивної кар'єри

Маю конкретну мету. Усик розповів про плани після завершення спортивної кар'єри
Джерело:  online.ua

Український чемпіон світу за версіями WBA, IBF та WBO у надважкій вазі Олександр Усик розповів, чи планує закінчувати спортивну кар'єру та що збирається робити після.

Джерело: vRINGe.com

Усик поки не планує завершувати кар'єру

36-річний боксер розповів, що поки має конкретну мету, якою є абсолютне чемпіонство.

І разом із командою ми будемо до неї йти. Це абсолютне чемпіонство, так. Далі подивимося. Але навіть якщо професійну кар'єру буде завершено, бокс нікуди не зникне з мого життя. Прямо зараз ми розвиваємо новий, унікальний проект Ready to Fight , який об'єднує всіх, хто причетний до світу боксу, вирішує їхні проблеми. І, як мінімум, заради цього я перебуватиму і далі в цьому середовищі і допомагатиму новачкам і професіоналам, які відбулися. Впевнений у нас все вийде.

Усик розповів, що його проєктом є платформа, де може зареєструватися будь-який боксер незалежно від країни та його рівня навичок, а також менеджери, тренери, дієтологи, масажисти.

Завдяки цій платформі боксер зможе легко знаходити спаринг-партнерів для тренувань, членів команди або заробляти як спаринг-партнер.

Коли відбудеться бій Усик- Ф'юрі 

Український боксер сказав, що на даним момент такого бою не планується, оскільки переговори про це зайшли в глухий кут.

Усика запитали, чи ввважає він, що Тайсон Ф'юрі його побоюється і хотів би уникнути очного бою.

Для Ф'юрі бокс — це не лише спорт, а й шоу. І є ще один фактор – гроші. Він увесь час говорить про них та озвучує якісь неймовірні суми, які хоче отримати за бій. Я вважаю, що всі його гучні заяви — розпал пристрастей. Без цього нікуди. А так чого йому боятися? Він професійний спортсмен. І навіть програвши, забере своє. Не секрет, що гонорари прописуються для обох сторін. Якщо хоче потягнути інтригу, то його право, але бігати за ним чи йти на поступки ніхто не буде. Поєдинок рано чи пізно відбудеться. І все вирішиться у рингу.

Усик назвав Ф'юрі "великою людиною, яка дуже боїться програти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?