Мбаппе встановив унікальний рекорд на матчі Баварія — ПСЖ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мбаппе встановив унікальний рекорд на матчі Баварія — ПСЖ

Мбаппе встановив унікальний рекорд на матчі Баварія — ПСЖ
Джерело:  online.ua

Форвард паризького футбольного клубу ПСЖ Кіліан Мбаппе встановив унікальний рекорд Ліги чемпіонів у матчі чвертьфіналу проти мюнхенської “Баварії”.

Джерело: Squawka Football

Згідно з уточненими даними, 22-річний французький футболіст першим за всю історію турніру забив 5 голів у статусі гостя матчів 1/8 та чвертьфіналу в одному сезоні.

Раніше, до зіткнення з німецькою командою, Мбаппе відзначився хет-триком у матчі проти каталонської “Барселони”, який відбувся на стадіоні “Камп Ноу”.

Водночас нападник ПСЖ повторив найрезультативніший сезон для гравців своєї країни у матчах Ліги чемпіонів. Голи, забиті в Мюнхені, стали для нього 7-м та 8-м у поточному сезоні турніру.

Станом на 2021 рік ще немає французького футболіста, який забив би більше м’ячів за окремий сезон цього клубного турніру Європи. Аналогічною кількістю голів відзначилися у минулому Віссам Бен-Йеддер у сезоні 2017/2018, а також Давид Трегезе у сезоні 2001/2002.

ПСЖ у Лізі чемпіонів

У першому матчі чвертьфіналу турніру парижани зустрілися з “Баварією” на стадіоні в німецькому Мюнхені.Матч виявився надзвичайно динамічним, перемога дісталася ПСЖ, однак перевага виявилася мінімальною - 3:2.

За мюнхенців не вийшов на поле один з найзірковіших футболістів сьогодення Роберт Левандовскі, який нещодавно отримав травму. Кіліан Мбаппе у коментарі напередодні матчу висловив думку, що це гратиме на користь парижан.

Передбачається, що Левандовскі також пропустить наступний матч чинних чемпіонів ЛЧ проти ПСЖ, який запланований на вівторок, 13 квітня.

Одночасно матчі грає інша пара, “Манчестер Сіті” проти “Боруссії” Дортмунд. Переможець гратиме з переможцем другого матчу ПСЖ та “Баварії”

Історія зустрічей ПСЖ і Баварії

Раніше команди зустрічалися у фіналі Ліги чемпіонів попереднього сезону. Тоді мюнхенський клуб з мінімальною перевагою в 1:0 здобув перемогу та став тріумфатором найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Наразі команди “вийшли” одна на одну вже у чвертьфіналі, тож повторення напруженого двобою наприкінці ліги можна не очікувати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?