Окремі матчі України на Євро-2020 відкрили для вболівальників
Категорія
Спорт
Дата публікації

Окремі матчі України на Євро-2020 відкрили для вболівальників

Окремі матчі України на Євро-2020 відкрили для вболівальників
Джерело:  online.ua

Українська збірна отримала можливість провести принаймні два матчі Євро-2020 з вболівальниками на трибунах. Ці ігри пройдуть на стадіоні в румунському Бухаресті.

Джерело: Digi24

За словами міністру спорту країни Едуарда Новака, трибуни під час двох матчів можуть бути заповнені до 25% - це близько 13 тисяч місць від загальної потужності місцевого стадіону.

Для доступу на стадіон кожен вболівальник повинен мати довідку про негативний тест на COVID-19.

“Кожен уболівальник повинен буде пред'явити документ, який підтверджує, що він вилікувався від коронавірусу, пройшов вакцинацію. На кожному квитку будуть написані дата та час, в які потрібно прийти на стадіон. Це допоможе уникнути скупчення людей на вході. Якщо у когось із фанатів не буде вищевказаного документа, то він зможе здати тест на коронавірус на території арени”, - пояснив представник румунського уряду.

В Бухаресті українська національна команда проведе зустрічі проти збірних Північної Македонії та Австрії. Вони заплановані на 17 та 21 червня відповідно.

Участь на Євро-2020 Україна почне двобоєм проти збірної Нідерландів 13 червня.

Як проходитиме Євро-2020

Європейський турнір збірних країн мав би пройти влітку 2020 року, однак його зірвала пандемія коронавірусу. Карантин у безлічі держав континенту ледь не зірвав навесні інші турніри, зокрема й національні ліги.

Паралельно з Олімпіадою-2020 Євро перенесли на літо наступного року.

Відомо, що проходитиме європейський чемпіонат з 11 червня до 11 липня. Прийматимуть його 12 міст у 12 країнах, однак з цього приводу залишаються деякі сумніви.

Згідно з останніми повідомленнями, на рівні УЄФА передбачають у квітні провести спеціальне засідання з питання формату Євро. До цього країнам-господарям необхідно було проінформувати організацію щодо точної кількості фанатів, які зможуть відвідати матчі улюблених збірних наживо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?