Медведєв істерично погрожує Україні після атак на російські кораблі
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв істерично погрожує Україні після атак на російські кораблі

Медведєв істерично погрожує Україні після атак на російські кораблі
Джерело:  online.ua

Медведєв погрожує регіону України екологічною катастрофою після атак на російські кораблі.

Джерело: Дмитрий Медведев

Медведєв лякає регіон України екологічним лихом

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв після удару 5 серпня по танкеру Sig бурно відреагував в Telegram. Російський політик знову почав залякувати Україну.

Медведєв заговорив про нові ракетні удари по українським містам.

І цинічно заявив, що Україні мало ударів по Одесі, Ізмаїлу. Тож Росія може влаштувати ще одну екологічну катастрофу.

Фото: скріншот поста 

Медведєв додав, що найбільше постраждають регіони на заході України, які в його хворій уяві скоро "приєднаються" до Польщі.

Колишній президент РФ продовжив шантажувати цивілізований світ зерновою угодою, після виходу з якої країна-терорист Росія почала бити по українських портах і намагатися блокувати прохід кораблів у Чорному морі.

Як морські дрони атакують російський флот

В ніч на 5 серпня морський дрон врізався в танкер SIG за 30 миль від Керченської протоки. Нафтовий танкер отримав пробоїну у районі машинного відділення. Екіпаж залишається на кораблі, оскільки загрози затоплення начебто немає.

Раніше повідомлялося, що атака SIG, який транспортував паливо для російських військ, – спільна операція Служби безпеки та Військово-Морських сил України. Надводний дрон з 450 кг тротилу був голоною "особою" в цій диверсії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?