Медведєв натякнув на можливі вибухи на атомних станціях ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв натякнув на можливі вибухи на атомних станціях ЄС

Медведєв натякнув на можливі вибухи на атомних станціях ЄС
Джерело:  online.ua

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв почав публічно натякати, що в Європейському союзі також є атомні станції, і там можливі "випадкові" інциденти.

Джерело: Телеграм-канал Дмитра Медведєва

Медведєв пригрозив ЄС вибухами на атомних станціях

Поплічник російського диктатора Володимира Путіна традиційно звинуватив в обстрілі ЗАЕС Збройні сили України. Скандальний політик цинічно збрехав, що саме українські "ракети та снаряди лягають все ближче до реактора Запорізької АЕС та до сховищ радіоактивних ізотопів".

Кажуть, що це Росія. Це очевидна, 100% брехня навіть для тупуватої русофобної публіки. Навіть ООН не вірить. Кажуть, що випадково виходить. Типу не хотіли. Що тут скажеш… Не слід забувати, що й у Європейському Союзі є атомні станції. І випадковості там також можливі, - натякнув на можливі вибухи Медведєв.

Фото - скриншот

Що відомо про ситуацію на ЗАЕС

5 серпня двічі протягом дня армія РФ обстріляла територію Запорізької АЕС.За словами представників Енергоатому, росіяни поцілили у високовольтну лінію зв’язку.

Після цього окупанти вдарили по ЗАЕС з РСЗВ, влучивши снарядами поблизу одного з енергоблоків, де розташований ядерний реактор.

6 серпня загарбниками ракетами накрили Енергодар і вдарили по майданчику ЗАЕС безпосередньо поруч зі станційним сухим сховищем відпрацьованого ядерного палива.

Команда Джо Байдена під час засідання РБ ООН 11 серпня заявила, що для безпеки ЗАЕС необхідно негайно звідти вивести солдат РФ, створити там демілітаризовану зону і забезпечити доступ експертів МАГАТЕ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?