Меган Фокс здивувала зізнанням про свою сексуальну орієнтацію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Фокс здивувала зізнанням про свою сексуальну орієнтацію

Меган Фокс здивувала зізнанням про свою сексуальну орієнтацію
Джерело:  online.ua

Попри те, що місяць Прайду майже добіг кінця, публічні люди із різних куточків світу не припиняють підтримувати ЛГБТ-спільноту своїми заявами та відвертими зізнаннями. Так, нещодавно камінг-аут зробила голлівудська акторка Меган Фокс. Секс-символ показала манікюр у кольорах веселкового прапора й зізналася, що є бісексуалкою.

Джерело: Інстаграм Меган Фокс

Меган Фокс розповіла, що є представницею ЛГБТ-спільноти

За словами зірки, вона вважає себе бісексуалкою понад 20 років. Судячи з цього, ще 15-річною акторка усвідомила, що їй подобаються як чоловіки, так і жінки. Чому вона так довго про це не розповідала - досі не відомо.

"Літера B у LGBTQIA вже понад два десятиліття", – написала у своїх соцальних мережах Меган Фокс.

Що важливо розуміти, абревіатура ЛГБТКІ розшифровується як лесбіянки, геї, бісексуали, трансгендери, квіри та інтерсексуали. Меган Фокс вирішила більше не приховувати від фанатів, що відносить себе до третьої гендерної ідентичності.

Варто також звернути увагу на те, що свій допис-зізнання акторка доповнила новими селфі біля басейну. На фото Меган позує в сіро-м'ятному топі на тонких бретелях і з розкішним макіяжем з акцентом на очі. У кадрі знаменитість засвітила манікюр у кольорах веселкового прапору ЛГБТ-спільноти.

Меган Фокс (фото - instagram.com/meganfox)

Не можна не згадати про те, що Фокс й раніше натякала на свою бісексуальність. Зокрема в інтерв'ю чоловічому журналу Esquire, яке вийшло 2009 року.

"Я думаю, що люди народжуються бісексуалами і роблять підсвідомий вибір на основі тиску суспільства", – озвувувала свою думку з цього приводу зірка "Трансформерів".

Як відомо, рік тому Меган Фокс закрутила роман з репером Колсоном Бейкером, з яким познайомилась на зйомках фільму Midnight in the Switchgrass. Їхня дружба стрімко переросла у роман, тому акторка без вагань розлучилась з чоловіком Браяном Остіном після 10 років шлюбу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?