MELOVIN розповів про погрози та залякування після гучного камінг-ауту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MELOVIN розповів про погрози та залякування після гучного камінг-ауту

MELOVIN розповів про погрози та залякування після гучного камінг-ауту
Джерело:  online.ua

Відомий український виконавець MELOVIN відверто зізнався, з якими неочікуваними труднощами зіткнувся після того, як нещодавно оголосив себе бісексуалом. Артист стверджує, що з відмовляються працювати, а дехто надсилає погрози та навіть намагається залякувати.

Джерело: Інстаграм "Зіркового шляху"

MELOVIN розповів про погрози після свого камінг-ауту

За словами співака, після його вчинку на фестивалі чимало медіа почали писати, що такий крок артиста – просто спроба похайпитися на цій темі. Артист ці твердження та припущення спростовує, адже не розуміє, як можна збільшити популярність коштом своєї орієнтації.

"Для мене було дуже важливо, щоб люди свідомо могли зробити цей крок. На зустріч своїм батькам, розповісти друзям, не боятися. Тому що у моєму оточені є люди, які бояться цього, їх мало. Бояться поговорити з батьками, бояться сказати друзям, бояться всього", – зазначає MELOVIN.

Артист звертає увагу на те, що зіткнувся з багатьма проблемами. За словами співака, з ним не тільки відмовляються працювати, а й навіть часто погрожують та залякують

"У мене була така ситуація, нещодавно на концерті, коли двоє охоронців відмовилися працювати зі мною, тому що я зізнався світу, що я бісексуал. Було дуже багато навіть не хейту, погроз якихось: "Я тебе поріжу"… Але мене таке не лякає зовсім", – наголосив MELOVIN.

Що відомо про камінг-аут MELOVIN

5 липня на сцені Atlas Weekend український співак MELOVIN зробив камінг-аут, поцілувавшись спочатку з дівчиною, а потім хлопцем, з якими виступав. Він обернувся скандалом через те, що телеканал M1 вирізав цей момент з трансляції.

Прес-служба музичного каналу М1 запевняє, що в ефірі Atlas Weekend не було камінг-ауту українського співака, оскільки при затвердженні телеефіру MELOVIN не попередив про свої плани. Однак М1 все ж опублікував відео з поцілунком MELOVIN з хлопцем, але не повне — в новій версії немає його поцілунку з дівчиною.

"А де поцілунок з дівчиною? Така нарізка змінює зміст вчинку. Він поцілував спочатку дівчину, потім хлопця, і, як я розумію, пояснив, що для нього не має значення стать людини. Це абсолютно інакше, ніж зчитується зараз", — коментують в мережі нове відео.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?