Мені погрожують — Шерон Стоун зважилася на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мені погрожують — Шерон Стоун зважилася на відверте зізнання

Мені погрожують — Шерон Стоун зважилася на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка Шерон Стоун неочікувано зізналася, як їй погрожують втратою роботи через те, що вона вважає, що всі учасники знімального процесу повинні бути вакциновані від коронавірусу.

Джерело: Fox News

Шерон Стоун розповіла про наслідки її агітації за вакцинацію

За словами акторки, зараз вона балотується в національну раду директорів SAG-AFTRA (Гільдія кіноакторів США), робить всі щеплення, а також не приховує, що вважає медичне страхування одним з пріоритетних напрямків своєї кампані - насамперед під час пандемії коронавірусу.

Зірка Голлівуду звертає увагу на те, що її кар’єра перебуває під загрозою через її вимоги провакцинуватися усій знімальній групі майбутнього проєкту, учасницею якого вона планує стати.

"Як актори, ви знаєте, справи у нас йдуть не дуже добре... Чи збираюся я йти на роботу до того, як всі учасники проєкту будуть вакциновані? Ні! При цьому, я можу втратити роботу, мені погрожують. І мене можуть звільнити, якщо всі не будуть вакциновані на майданчику... Я не буде працювати, поки всі не вакцинуються. Я буду відстоювати всіх нас. Бо це смішно, що нам доведеться йти на роботу там, де нам небезпечно працювати", – наголосила Шерон Стоун.

У своїх соціальних мережах зірка Голлівуду також розповіла фанатам, чому вона так агітує за вакцинацію від COVID-19.

Акторка зізналася, що її рідні дуже сильно постраждали під час пандемії.

"Моя бабуся померла від COVID-19, моя хресна мама померла від COVID-19", - зазначила Шерон Стоун.

Згідно з останніми даними, акторка вже отримала дві дози вакцини від COVID-19. До світлини, де вона отримує щеплення, Шерон прикріпила посилання на сторінку глобальної організації CORE, яка допомагає пройти тестування та отримати щеплення від COVID-19. За словмаи зірки, записатися на процедуру легко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?