Переможниця "Голосу країни" прокоментувала чутки про роман з Вакарчуком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможниця "Голосу країни" прокоментувала чутки про роман з Вакарчуком

Переможниця "Голосу країни" прокоментувала чутки про роман з Вакарчуком
Джерело:  online.ua

Більшість фанатів переконані, що зі своєю колишньої жінкою Лялею Фонарьовою лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розійшовся неспроста. Наразі стрімко поширюються чутки про роман з експідопічною з "Голосу країни" Віталіною Мусієнко. Остання нарешті вирішила прокоментувати ситуацію, що склалася.

Источник:  "Обозреватель"

Як Віталіна Мусієнко відреагувала на чутки про роман з Вакарчуком

"Раніше писали, що Святослав Вакарчук став для мене батьком під час проєкту "Голос країни", а зараз нам приписують роман. Все, що мені залишається, – купити попкорн і дивитися, що буде далі.... Зі Святославом у нас дуже плідні, лише творчі стосунки. Я з ним всі ці роки спілкувалася, і він дав дуже багато корисних порад щодо моїх пісень. Оскільки ми не втрачали з ним зв'язок після шоу, він розумів, що це не просто дівчинка, яка потрапила випадково на "Голос країни". Святослав бачив, що я хочу працювати і, напевно, через це мені пощастило потрапити на проєкт "Оранжерея". Ми зі Святославом не спілкуємося на такі теми. Навіть якби й спілкувалися, ніхто б не дізнався про це. У нас дружні стосунки", - наголосила Віталіна Мусієнко.

Що відомо про розрив стосунків Вакарчука та Лялі Фонарьової

12 червня український музикант неочікувано для всіх опублікував відвертий допис, яким оголосив про розрив стосунків з коханою Лялею Фонарьовою.
За словами лідера "ОЕ", він вирішив розповісти про розрив, щоб захисти свою родину, близьких та друзів від зайвих запитань та незручностей.

"Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми", — заявив Вакарчук.

Співак звернув увагу на те, що причина розриву назавжди залишаться їхньою особистою справою.
Також Вакарчук подякував колишній за щасливе сімейне життя та доньку Діану, яку виховував як рідну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?