Мер Мелітополя Федоров підтвердив збільшення кількості катівень на Запоріжжі
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер Мелітополя Федоров підтвердив збільшення кількості катівень на Запоріжжі

Мер Мелітополя Федоров підтвердив збільшення кількості катівень на Запоріжжі
Джерело:  online.ua

Мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров в етері online.ua розповів про катівні, які росіяни створюють на окупованих територіях Запорізької області, та знущання окупантів над українцями. 

Джерело: ютуб-канал online.ua

Скільки мелітопольців знаходяться в полоні

Я був першим із перших полонених у цій війні. На щастя, вдячний всьому суспільству, що я сьогодні у вільній Україні і можу також робити свій внесок у нашу перемогу. Вдячний Збройним силам за те, що вони нам дають таку можливість. Але ж після мого полону сьогодні десятки моїх колег з місцевого самоврядування в полоні. Сьогодні сотні мешканців тимчасово окупованої Запорізької області в полоні, - розповідає мер Мелітополя.

Федоров зазначив, що наразі лише п'ятсот підтверджених випадків тих людей, хто знаходиться в полоні.

П'ятсот підтверджених - це означає про те, що рідні та близькі тих людей, яких забрали в полон повідомили про це. Величезна кількість ще не повідомили чи взагалі зникли безвісти.

А про колаборантів, що вони в полоні ми й не знаємо і знати не хочемо, - додав Федоров.

 

Що таке катівня

Катівня - це місце, куди привозять мешканці для того, щоб над ним знущатися, ґвалтувати, отримувати інформацію, записувати відео тощо.

Таким чином, росіяни показують свою злість за неможливість досягнення тих пропагандистських цілей, про які вони говорили.

Сьогодні, на жаль, катівень стає більше. На жаль, полонених стає більше. На жаль, вони сьогодні конвертують ці речі в такі приклади, як судилища. Коли окупанти організували фейкові суди і сьогодні виносять вироки нашим мешканцям навіть за слова "Слава Україні! Героям Слава!". Тож сьогодні наші мешканці в цілому у полоні, а ще частина у катівнях і це точно пріоритет для звільнення, - пояснив глава Мелітополя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?