Мер Слов'янська закликає людей евакуюватися з міста
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер Слов'янська закликає людей евакуюватися з міста

Мер Слов'янська закликає людей евакуюватися з міста
Джерело:  online.ua

Мер Слов'янська Вадим Лях публічно попередив, що після взяття росіянами Лисичанська наступною ціллю армії РФ буде Слов'янськ, а також, ймовірно, Краматорськ та Бахмут. 

Джерело: "24 Канал"

Мер Слов'янська просить людей евакуюватися з міста, поки це безпечно

За його словами, у вищезгаданих містах він уважно спостерігає за подіями на фронті та сподівається, що наші бійці не дадуть ворогу просунутися.

Він також звернув увагу на те, що протягом останніх днів Слов'янськ став прифронтовим містом – зараз його обстрілюють щодня.

Як відомо, 3 липня стався наймасштабніший з ворожих обстрілів. В результаті цього 19 людей було поранено, а 6 загинули, серед них – одна дитина.

На тлі останні трагічних подій мер Слов'янська закликає місцевих евакуюватися, оскільки наразі це можна зробити безпечно.

За словами Вадима Ляха, евакуації відбуваються щодня, а кількість охочих виїхати збільшується. До прикладу, сьогодні таких людей було 70, а завтра виїжджатимуть вже 200. Щоб записатися, люди телефонують на спеціальну гарячу лінію та обирають найзручніший для себе напрямок.

 На жаль, людей примушує виїжджати така гаряча пора і те, що вбивають їхніх сусідів, – зазначив мер міста.

Я розумію, що, на жаль, так буде і в Слов'янську. Це вже помітно, бо збільшується кількість тих, хто хоче виїхати, але збільшується насамперед тому, що збільшується кількість прильотів та гинуть люди, – додав Вадим Лях.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?