Зеленський назвав причину варварського знищення армією РФ українських міст
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський назвав причину варварського знищення армією РФ українських міст

Зеленський назвав причину варварського знищення армією РФ українських міст
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що варварські обстріли та ракетні удари кремлівської окупаційної армії по містах та населених пунктах та цивільній інфраструктурі - це не лише частина кремлівської тактики, але й бажання окупантів позбавити українців прийнятних умов життя.

Джерело: Facebook-сторінка ОП

Кремлівські окупанти бажають позбавити українців прийнятних для життя умов

За словами голови держави, від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну кремлівські окупанти знищили понад 2 тис 100 освітніх закладів та майже 800 медичних установ.

На його думку, країна-терорист намагається довести нібито нездатність демократичної системи і європейського вибору українського народу забезпечити життя.

Подивіться на системне руйнування російської армії житлових кварталів наших міст і постійний ракетний терор. Для чого вони це роблять? Це ж не суто військова тактика. Кожна людина має простір свого будинку, і це не тільки окрема квартира або будиночок, це частина міста або сільської місцевості, де людина спілкується, працює, любить і їздить до батьків. Саме для цього російські окупанти розстрілюють з танків житлові будинки або накривають міські квартали артилерією, саме для цього вони направляють ракети на будинки, щоб знищити весь цей простір життя. Щоб вбити в людях почуття дому, - наголошує Зеленський.

За його словами, понад 12 млн українців вже стали вимушеними переселенцями. І є ймовірність того, що після руйнівних ударів по Україні багатьом складно буде повернути почуття рідного дому, навіть якщо у них буде куди повертатися.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?