Мережа відреагувала яскравими мемами на виступ GO_A на Євробаченні 2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережа відреагувала яскравими мемами на виступ GO_A на Євробаченні 2021

Мережа відреагувала яскравими мемами на виступ GO_A на Євробаченні 2021
Джерело:  online.ua

У Роттердамі стартував міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2021, в першому півфіналі якого виступив український гурт GO_A з піснею Shum. Виступ українців викликав фурор на конкурсі, після чого мережу заполонили яскраві і смішні меми, які присвятили GO_A.

Джерело: ONLINE.UA

Ефектний виступ GO_A в першому півфіналі Евродіненія 2021 пройшов під номером 15 - українці виступали передостанніми на цьому етапі конкурсу. При оголошенні результатів шанувальникам українського гурту довелося неабияк понервувати, оскільки Україну назвали останньою серед 10 країн, які пройшли у фінал.

Користувачі мережі відразу ж після виступу українського фольк-гурта присвятили GO_A безліч яскравих і смішних картинок - на них вони зобразили солістку групи Катерину Павленко в різних образах. У мемах її назвали "українським Ісусом", порівняли з героїнею культового фільму "Матриця" Трініті, а її костюм навіяв фанатам образ Оскара Ворчуна - зеленого монстра з відомої дитячої передачі Вулиця Сезам.

"Здивований побачити Трініті з Матриці, яка співає за Україну", "А це легально, що за Україну виступає Трініті з Матриці?", - пишуть користувачі мережі.

"Європа коронувала свою королеву "

"Заради цього костюма вона вбила Оскара Ворчуна?"

Після виступу армія фанатів GO_A значно збільшилась. Відео с виступом українського гурту за кілька годин передивилися вже майже 1,5 млн користувачів мережі.

Виступ GO_A в першому півфіналі Євробачення 2021 - відео

Фінал Євробачення 2021 - шанси України на перемогу зросли

Після першого півфіналу Євробачення 2021 букмекери змінили прогноз на переможця конкурсу. Українська група справила на глядачів величезне враження. Це підтверджує рейтинг букмекерів, в якому GO_A з 8 позиції піднялася на четверту.

На даний момент в загальному рейтингу перше місце займає Італія, друге - Франція, третє - Мальта.

Переможець Євробачення 2021 — таблиця прогнозу 

Але попереду ще другий півфінал Євробачення 2021, який буде проходити 20 травня. Гранд-фінал, в ході якого визначиться переможець Євробачення 2021, відбудеться в суботу, 22 травня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?