Мережу заінтригував фінальний трейлер фільму "Матриця: Воскресіння"
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу заінтригував фінальний трейлер фільму "Матриця: Воскресіння"

Мережу заінтригував фінальний трейлер фільму "Матриця: Воскресіння"
Джерело:  online.ua

7 грудня студія Warner Bros. нарешті представила другий та останній трейлер фільму "Матриця: Воскресіння" – четвертої частини франшизи від режисерки Лани Вачовскі.

Джерело: Ютуб-канал Warner Bros. Pictures Ukraine

В мережі опублікували фінальний трейлер фільму "Матриця: Воскресіння"

Варто звернути увагу на те, що у трейлері показані події, які відбуваються між цифровим світом "Матриці" та постапокаліптичним світом за її межами. У ньому головний герой Нео здебільшого згадує події першої картини.

Попри те, що деталі сюжету нового фільму поки невідомо, фанати припускають, що Нео возз'єднається з Трініті, щоб разом спробувати знищити "Матрицю".

Трейлер, дубльований українською мовою, опублікували Warner Bros. Pictures Україна на YouTube-каналі.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно кіностудія опублікувала перший трейлер "Матриці: Воскресіння", у якому глядачам показали нових персонажів. Проте головні ролі у стрічці, як і раніше, зіграють Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс.

Що важливо розуміти, прем'єра довгоочікуваної четвертої частини фільму в Україні відбудеться 22 грудня 2022 року.

Автори фільму мали намір випустити фільм в прокат 21 травня 2021 року, однак у зв'язку з пандемією коронавірусу зйомки затянулися.

Нагадаємо, "Матриця" оповідає історію про поневолення планети штучним інтелектом та боротьбу головних героїв з ним. Стрічка вийшла у 1999 році і відразу стала культовою.

Як користувачі мережі відреагували на новий трейлер "Матриці: Воскресіння":

  •  Трилогія Матриця була магією, що окутувала історією, музикою, картинкою в світ неймовірного кіно... Феєричного кіно, легендарного кіно. Чекати лишилося не довго;

  • Якісний український дубляж. Дякую класно!;

  • Дуже інтригує, будемо дивитись;

  • Трейлер вражає, з нетерпінням очікую фільм!;

  • Аж мурашки по шкірі від перегляду цього трейлера!;

  • В Матриці ти можеш бути ким завгодно. Нео вибрав Джона Уіка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?