Мережу заінтригував український трейлер фільму про принцесу Діану
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу заінтригував український трейлер фільму про принцесу Діану

Мережу заінтригував український трейлер фільму про принцесу Діану
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився офіційний український трейлер фільму «Спенсер: Таємниця принцеси Діани» режисера Пабло Ларраіна з Крістен Стюарт у головній ролі. Він представляє принцесу під час жахливих різдвяних канікул у маєтку королеви в 1991 році, коли її стосунки з принцом Чарльзом повільно та впевнено руйнуються.

Джерелo:  Arthouse Traffic

«Легенда зі справжньої трагедії», - промовляють у заголовних титрах фільму Ларраїна... можливо, це ранній покажчик майбутніх фантастичних поворотів. Як і сама жінка, фільм одночасно знайомий і загадковий, сповнений складного, виразного сюрреалізму.

На превелике розчарування Діани, все, що вона робить під час перебування в маєтку, регламентовано в мілітаристському стилі, від її вибору одягу до їжі, яку вона може з'їсти. Одна сцена, зокрема, запам'ятовується, оголюючи гнітючу твердість світу, який їй доведеться пережити. Сцена зображує Діану за вечерею з іншими членами королівської родини, які їдять свій суп із роботизованою симетрією. Камера показує сувору королеву з погляду Діани; потім, здається, що зворотний кадр стискається навколо неї, поміщаючи нас у її спіралеподібний розум.

Це одна з багатьох яскравих візуальних складових фільму, передає задушливу самотність Діани, Ларраін грає не зовсім за правами біографічних фільмів. Вона одна з найвідоміших людей сучасної культури. І в той же час, Діана - дуже загадкова людина.

Стюарт розчинилася в ролі принцеси Діани

Міжнародний кінофестиваль у Палм-Спрінгс анонсував, що у січні в рамках події Крістен Стюарт вручать почесну нагороду Spotlight. Голова фестивалю Гарольд Мецнер зазначив:

«Вона буквально розчинилася у цій іконічній фігурі, перейняла манери, акцент, рухи Діани і навіть вловила її справжню емоційну глибину. Ми неймовірно щасливі вручити Крістен цю нагороду і вважаємо, що зараз це найкраща роль у її кар'єрі».

Попередня робота Ларраіна “Джекі” присвячена біографії Жаклін Кеннеді після вбивства її чоловіка, 35-го президента США. Кеннеді тоді зіграла Наталі Портман, а фільм отримав три номінації на премію «Оскар».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?