Ми не можемо це пояснити: у армії РФ бідкаються через нову проблему
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми не можемо це пояснити: у армії РФ бідкаються через нову проблему

Ми не можемо це пояснити: у армії РФ бідкаються через нову проблему
Джерело:  online.ua

Майже щоденно російські солдати стикаються з новими проблемами не лише на полі бою, але й в побуті. Так, нещодавно російський чиновник публічно визнав, що за загадкових обставин зникло понад мільйон комплектів військової форми.

Джерело: "24 Канал"

У армії РФ заявили про зникнення 1,5 мільйона комплектів зимової форми

Депутат Держдуми РФ Андрій Гурулєв не приховує свого обурення та злості. Він вирішив прокоментував ймовірну нову хвилю часткової мобілізації й попередив, що, цілком можливо, російські окупанти будуть воювати голі та босі.

Мені досі не зрозуміло, куди поділися 1,5 мільйона комплектів форми. У нас сьогодні проблеми то з формою, то ще з чимось. Воно все було, воно кудись випарувалося. Це ніхто ніде ніяк нічим не може пояснити, – поскаржився російський депутат.

Як виживають російські солдати

21 вересня російський диктатор оголосив у РФ часткову мобілізацію. Проте команді Путіна важко подбати про своїх солдат на фронті, що вже говорити про "новомобілізованих".

За словами депутата Херсонської обласної ради та військового ТрО Сергія Хланя, окупанти не мають належного забезпечення.

Він також повідомив, що вони зливають зі своїх бензовозів солярку та продають, щоб заробити хоч трохи грошей.

Хлань звертає увагу на те, що війна для окупантів — єдина можливість "доторкнутися до цивілізації" та поліпшити своє скрутне матеріальне становище.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?