Ми просто переможемо, крихітко — Ненсі Пелосі звернулася до українців та американців
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми просто переможемо, крихітко — Ненсі Пелосі звернулася до українців та американців

Ми просто переможемо, крихітко — Ненсі Пелосі звернулася до українців та американців
Джерело:  online.ua

Колишня спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі вирішила публічно відповісти на докори та претензії усіх "втомлених від війни в Україні" людей. Впливова політикиня звернула увагу на те, що американці та команда президента Джо Байдена все одно будуть продовжувати підтримувати Україну в її боротьбі проти Росії. Вона також наголосила, що жодного ослаблення допомоги з боку Вашингтона не буде.

Джерело: "24 Канал"

Виступаючи під час Мюнхенської безпекової конференції Ненсі Пелосі зазначила, що американський народ чудово знає, що українці борються за свою свободу, тому США готові їх у цьому підтримувати, скільки знадобиться.

Настрої у США щодо підтримки України не змінилися

Американська політикиня звернула увагу на те, що є люди, які кажуть, що не бажають витрачати свої гроші, однак дуже багато американців прийняли у себе українських біженців.

Навіть враховуючи те, що час від часу в пресі обговорюють тему "втоми від війни", на загальні настрої американців, як запевняє Ненсі Пелосі, це ніяк не впливає.

Це послання успіху, налаштування на перемогу. Преса ставить всілякі питання. Але чому вони це запитують? Ми просто переможемо, крихітко. Ми просто протримаємося, поки не переможемо. Це про демократію, свободу. Для українського народу, але й для світу,– наголосила Пелосі.

Пелосі також підтримує надання Україні винищувачів F-16

Що важливо розуміти, ексречниця Палати представників дійсно закликає до надання ЗСУ американських винищувачів F-16. Вона переконана, що США незабаром все-таки ухвалять рішення.

Окремо Пелосі відзначила, що зараз попри відсутність цього рішення, Вашингтон зараз міг би проводити тренування українських військових, щоб у майбутньому Україна швидше отримала бойові літаки, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?