Ми його видамо — Аксьонов публічно пригрозив Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми його видамо — Аксьонов публічно пригрозив Зеленському

Ми його видамо — Аксьонов публічно пригрозив Зеленському
Джерело:  online.ua

Ватажок російських окупантів в Криму Сергій Аксьонов, який називає себе главою Криму, заявив, що український лідер Володимир Зеленський не отримає політичний притулок на півострові в разі, якщо йому доведеться тікати з України.

Джерело: Аксьонов під час "прямої лінії" з кримчанами 12 серпня, "Крыминформ"

Аксьонов заявив, що Зеленський не зможе сховатися в Криму

"У пана Зеленського тут квартира є. Якщо політичний притулок доведеться просити, якщо з України доведеться тікати, ми його видамо без усяких сумнівів", - цинічно заявив ватажок російських окупантів в Криму.

Окрім того, Сергій Аксьонов почав стверджувати, що багато хто з "товаришів Зеленського" є власниками різного бізнесу в Криму.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно скандальний політик запевняв, що Володимир Зеленський і його дружина Олена досі є власниками нерухомості в Криму і платять комунальні платежі.

До речі, пан Зеленський і його дружина й досі є власниками нерухомості на території Республіки Крим. Заборгованості з комунальних платежів немає. Значить, окупантам, в лапках, він платить все активно, спокійно. Ніяких проблем, нічого не бентежить. Тримає, ймовірно, на випадок, якщо доведеться політичного притулку просити у нас", - заявив нещодавно Аксьонов.

Як уже згадувалося раніше, 3 роки тому стало відомо, що Олена Зеленська у 2013 році купила елітну квартиру в ЖК "Імператор" у Лівадії менш ніж за половину ринкової вартості в екс-нардепа, олігарха Олександра Буряка.

Українські журналісти дізналися про те, що після окупації півострова Крим, продати квартиру в подібному ЖК стало складно. Це зумовлено не тільки високою ціною, але і проблемами з документами.

В команді Зеленського запевняють, що житло родина президента придбала за ринковою ціною. Окрім того, наголошується, що Зеленські скористаються квартирою "тільки після обов'язкового повернення Криму до України". Про плани продажу цього майна ніхто поки не говорив.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?