Ми зробили все: Зеленський виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми зробили все: Зеленський виступив з гучною заявою

Ми зробили все: Зеленський виступив з гучною заявою
Джерело:  interfax.com.ua

Глава держави Володимир Зеленський наголосив, що вважає правильним прийняття законопроєкту №2571 про неповернення банків, визнаних неплатоспроможними, екс-власникам. З такою гучною заявою він виступив під час розмови із журналістами в ході ознайомлення з роботою держпрограми "Доступні кредити 5-7-9%". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Ми зробили все, щоб цей закон був прийнятий. Закон зараз переданий до комітету Верховної Ради, він буде розглядатися, мені здається, на цьому тижні. Упевнений, ми його приймемо, але ви ж розумієте, що у нас багато партій у Верховній Раді. Тому подивимося на результати. Мені здається, що це правильний закон", - підкреслив Зеленський.

Як відомо, 11 грудня український уряд подав у парламент законопроєкт, який врегулює виведення з ринку неплатоспроможних банків та не дозволить повертати їх ексвласникам. Пізніше в ЗМІ була опублікована інформація, що у даний законопроєкт не потрапила узгоджена з МВФ норма, яка дозволяє притягнути до відповідальності власників інших системних банків, виведених з ринку.

Варто звернути увагу на те, що суд може прийняти рішення на користь Ігоря Коломойського і визнати націоналізацію Приватбанку незаконною. Однак, в цьому випадку, Приватбанк може втратити клієнтів, а в економіці почнеться криза. Такий тривожний прогноз зробила заступниця глави Національного банку України Катерина Рожкова.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, очільник Офісу президента Андрій Богдан таємно зустрічався з одіозним українським олігархом Ігорем Коломойським у ресторані у центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?