Microsoft нарешті представила операційну систему Windows 11
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft нарешті представила операційну систему Windows 11

Microsoft нарешті представила операційну систему Windows 11
Джерело:  online.ua

Технологічний гігант Microsoft провів онлайн-захід, під час якого представив нову операційну систему Windows 11. За словами директора по продуктах компанії Паноса Панайа, його команда приділила чимало уваги спрощенню користувацького інтерфейсу та іншим важливим елементам.

Джерело: The Verge

Що відомо про новий "Пуск" Windows 11

Не важко здогадатися, що у Windows 11 з'явилося нове меню "Пуск", яке стало одним із найпомітніших змін інтерфейсу.

За словами фахівців, дизайн меню "Пуск" і панелі завдань сильно нагадує скасовану Windows 10X.

Варто зазначити, що велика частина дизайнерських рішень, які були використані в інтерфейсі Windows 10X перекочувала в Windows 11, щоб зробити вигляд ОС простішим і сучасним.

Оновлене меню "Пуск" в Windows 11 (Фото - Microsoft)

"Меню "Пуск" дозволяє отримати швидкий доступ до недавно переглянутих документів, встановлених додатків та багато чого іншого. Як і багато інших елементів, меню "Пуск" отримало закруглені кути", - кажуть в компанії.

Чи змінилася продуктивність у Windows 11

Розробники звертають увагу на те, що головним аспектом Windows 11 є продуктивність. Згідно з останніми даними, оновлення Windows стануть більш ефективними, а їх розмір скоротиться на 40%. Вони будуть завантажуватися у фоновому режимі, однак наразі важко сказати, чи буде це заважати роботі користувачів.

Teams в Windows 11

"Microsoft також інтегрувала інструмент Teams безпосередньо в Windows 11 як для звичайних, так і для комерційних користувачів. Сервіс для спільної роботи з'явився прямо на панелі завдань, завдяки чому його буде зручно використовувати, щоб швидко зв'язатися з колегами або родичами", - йдеться в повідомленні.

Microsoft Teams став частиної Windows 11 (Фото - Microsoft)

Віджети у Windows 11

Тепер користувачі зможуть насолодитися оновленими віджетами з підтримкою сенсорних жестів.

Вони є персоналізованими каналами даних, які користуються спеціальними алгоритмами для підбору контенту у відповідність до власних уподобань.

Віджети на Windows 11 (Фото - Microsoft)

"Віджети розташовуються у лівій частині робочого простору, але при необхідності їх можна легко розгорнути на весь екран", - зазначають в компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?