Мік Джаггер зворушливо вшанував пам'ять барабанщика Rolling Stones Чарлі Воттса
Категорія
Культура
Дата публікації

Мік Джаггер зворушливо вшанував пам'ять барабанщика Rolling Stones Чарлі Воттса

Мік Джаггер зворушливо вшанував пам'ять барабанщика Rolling Stones Чарлі Воттса
Джерело:  online.ua

24 серпня пішов з життя легендарний барабанщик Rolling Stones Чарлі Воттс. Це сталося у лондонській лікарні через декілька тижнів після того, як артисту довелося пропустити тур по США через операцію. Варто зазначити, що ще у 2004 році Воттс лікувався від раку горла. Мік Джаггер і Кіт Річардс вшанували пам'ять колеги по гурту на своїх сторінках в соціальних мережах.

Джерело: Фейсбук-сторінка Міка Джаггера

Мік Джаггер опублікував відео, присвячене барабанщику Rolling Stones Чарлі Воттсу

28 серпня 78-річний вокаліст Rolling Stones Мік Джаггер оприлюднив зворушливий ролик, у якому зібрані найяскравіші та найемоційніші моменти життя Чарлі Воттса - від перших його днів у гурті до останніх концертів.

Мік Джаггер жодним чином не прокоментував цей ролик, однак, варто зазначити, що це вже не перша публікація, яку він присвятив своєму покійному колезі. Так, 25 серпня співак опублікував на своїй сторінках в соцмережах яскраве фото Чарлі Воттса.

Як відомо, Чарлі Воттс був учасником Rolling Stones з січня 1963 року, коли приєднався до Міка Джаггера, Кіта Річардса і Брайана Джонса в їхньому новому рок-гурті, який підкорив мільйони слухачів з різних куточків світу.

77-річний гітарист гурту Кіт Річардс опублікував у Twitter фотографію ударних на сцені, на яких висить табличка закрито.

Інші відомі музиканти також відреагували на смерть Чарлі Воттса

Сумна новина про смерть Воттса не залишила байдужими й інших легендарних артистів. Так, Пол Маккартні нещодавно опублікував відео, в якому назвав покійного "чудовим хлопцем" і "фантастичним барабанщиком", який був "стійким як скеля".

81-річний ударник The Beatles Рінго Старр написав у Twitter: "Боже благослови Чарлі Воттса, ми будемо сумувати за тобою, друже".

Свої співчуття рідним, друзям та колегам Воттса також висловив легендарний Елтон Джон.

"Дуже сумний день. Чарлі Воттс був найкращим барабанщиком. Найстильніший з чоловіків і такий блискучий товариш. Мої найщиріші співчуття Ширлі, Серафині і Шарлотті. І, звичайно ж, The Rolling Stones", - сказано в повідомленні музиканта.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?