Миколаївські десантники оприлюднили відео зніщення військових та техніки армії РФ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Миколаївські десантники оприлюднили відео зніщення військових та техніки армії РФ на Донбасі

Миколаївські десантники оприлюднили відео зніщення військових та техніки армії РФ на Донбасі
Джерело:  online.ua

Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ з Миколаївщини відбили чергову спробу атаки злочинної армії РФ на Донбасі та знищили 2 ворожих танки, 2 БМП та кілька десятків окупантів. 

Джерело: Facebook-сторінка командування ДШВ

Що відомо про свіжі втрати окупантів на фронті 

Десантники 79 окремої десантно-штурмової бригади продовжують стримувати ворожу навалу у визначеному районі на Донбасі. Днями марунові берети з Миколаєва відбили важкий штурм своїх позицій, до якого вдався ворог. У наступі противник використав три танки та чотири БМП. Варто відзначити, що останнім часом таке масоване застосування танків і бойових броньованих машин на цій ділянці відбувається рідко, - зазначили у пресслужбі ДШВ.

Зокрема, повітряна розвідка десантно-штурмових військ завчасно виявила спробу просування колони ворожої техніки, а артилерійські підрозділи відкрили вогонь по окупантах.

Як українські військові відповіли на спробу атаки росіян 

Однак ворог всеодно продовжив просування у напрямку передньої лінії 79 ОДШБр. При цьому окупанти висадили з БМП власний десант, який мав атакувати позиції українських військових та захопити їх.

Українські військові зустріли ворога вогнем з кулеметів та гранатометів.

Проти російських танків також діяли протитанкові підрозділи за допомогою ракетних систем. Оператори БПЛА скидали на окупантів боєприпаси.

Завдяки шквальному вогню українських військових просування росіян вдалось доволі швидко зупинити.

Ворог зазнав значних втрат і був змушений відійти, використовуючи для цього димову завісу.

Всього в бою було знищено 2 танки і 2 БМП противника, а також кілька десятків ворожих бійців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?