Мільярдер Бренсон закликав впливових бізнесменів відстояти суверенітет України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Мільярдер Бренсон закликав впливових бізнесменів відстояти суверенітет України

Мільярдер Бренсон закликав впливових бізнесменів відстояти суверенітет України
Джерело:  online.ua

Англійський мільярдер Річард Бренсон закликав представників світового бізнесу об’єднатися проти Росії.

Джерело: стаття Бренсона

Бренсон закликав бізнес боротися проти Росії

Мільярдер та засновник корпорації Virgin Group сказав, що лідери бізнесу всього світу з великим занепокоєнням спостерігають за нарощуванням російських військ і техніки на українському кордоні.

Але ніколи в останні роки не було більшого ризику тотальної війни на європейській землі – війни, яка, як і багато яких раніше, не служить справедливій чи законній цілі. (На даний момент будь-кому з нас важко приховати своє роздратування, що в 2022 році одна країна збирає танки на кордонах іншої країни?)

Бренсон нагадав, що постійно виступає проти несправедливих воєн нашого часу. Він брав участь у протестах проти проти війни у В’єтнамі, згодом виступав проти війни в Іраку.

Вісім років тому, коли наміри Путіна в Україні стали більш очевидними для решти світу, ми розпочали зусилля з мобілізації російських та українських бізнес-лідерів стати прихильниками мирного врегулювання відносин між своїми країнами.

Бренсон згадує, що тоді жоден з його російських контактів, хоча приватно виступав проти російського військового втручання, не бажав підняти свій голос публічно.

Бізнесмен переконаний, що Путін не може виграти у цьому конфлікті у довгостроковій перспективі.

Також бізнесмен закликав відстояти суверенітет України, навіть якщо це матиме свою ціну для бізнесу.

Для лідерів бізнесу це момент зібратися разом і відстояти суверенітет України. Навіть якщо це має свою ціну, всі ми повинні дати чіткий сигнал, що одностороння агресія завжди неприйнятна і що світова бізнес-спільнота підтримуватиме весь спектр санкцій проти будь-якої країни, яка прагне порушити суверенітет іншої.

Річард Бренсон (фото - flickr.com)

Хто такий Річард Бренсон

Річард Бренсон — англійський підприємець, засновник корпорації Virgin Group, до складу якої входить одна з найбільш відомих в останні роки Virgin Galactic, що розробляє літак для космічного туризму.

Нині кількість компаній, які входять до Virgin Group, становить близько 360.

Згідно з оцінками журналу Forbes, розмір статків Бренсона оцінюється у 5 млрд доларів. У жовтні 2007 року його внесли до британського рейтингу «100 геніїв сучасності».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?